Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
Правила на форума
Добави отговор

Re: Топ 5 идеи да създадете стил със скромен бюджет

20 Окт 2015, 09:23

Наистина могат да се намерят много идеи и т.н. :) Но въпросът е там, че наистина и сръчност трябва и доста материали, но пак е много по-добре отколкото да се купува всичко на готово. Дори и сами да си направите някой шкаф може да ви коства много по-малко пари. :)

29 Окт 2015, 17:08

Kaya написа:Наистина могат да се намерят много идеи и т.н. :) Но въпросът е там, че наистина и сръчност трябва и доста материали, но пак е много по-добре отколкото да се купува всичко на готово. Дори и сами да си направите някой шкаф може да ви коства много по-малко пари. :)

Да, на мен много ми харесват декори и прочие направени с филц да речем, има страхотни идеи които могат да освежат жилището ;)

02 Ное 2015, 14:24

Всичко заивиси от това, кое ни харесва, аз лично не обичам плътните завеси, обичам да влиза светлина и много свежест у нас, когато прозорците ми са така натежали направо се депресирам.

02 Ное 2015, 14:35

Jully написа:Всичко заивиси от това, кое ни харесва, аз лично не обичам плътните завеси, обичам да влиза светлина и много свежест у нас, когато прозорците ми са така натежали направо се депресирам.

Донякъде е така, затова аз харесам двойните корнизи, понеже не си падам по щорите, а е готино да имаш и по-плътни и по-тънки завеси ;) Разбира се не е най-икономичният вариант, но е опция ;)

02 Ное 2015, 16:11

завесите хич не са икономични, цените на пердетата са убиец, затова сякаш щорите са най-изгодни. :)

02 Ное 2015, 16:50

Lisica написа:завесите хич не са икономични, цените на пердетата са убиец, затова сякаш щорите са най-изгодни. :)

Но щорите, особено по-евтините са като за офис :)

02 Ное 2015, 17:34

Snejna написа:
Lisica написа:завесите хич не са икономични, цените на пердетата са убиец, затова сякаш щорите са най-изгодни. :)

Но щорите, особено по-евтините са като за офис :)

Да, така е, но и много зависи от обстановката, има едни щори, които са много евтини, те представляват едни дървени пръчки, мисля нашите от Практис ги взимахме, много добър избор смятам направихме, разгледай ги ;)

02 Ное 2015, 19:50

Ха, звучат супер тези щори, те бяха доста модерни на времето. :) Защото новите от евтиния вариант алумилиеви ли са какви са точно като в кабинет и не са удачни. А тези вертикалните са доста скъпи.

05 Ное 2015, 15:38

на мен никой вариант на щорите не ми харесва, предпочитам пердетата, а по вторите употреби могат да се намерят много изгодни неща, както и в магазините за платове. :)

16 Ное 2015, 16:17

Rali_hr написа:на мен никой вариант на щорите не ми харесва, предпочитам пердетата, а по вторите употреби могат да се намерят много изгодни неща, както и в магазините за платове. :)

Особено плътните щори са много скъпи и наистина евентуално в някоя употреба да се намерят като вариант.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6