Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
22 Авг 2013, 09:56
Искам да попитам някой от форума използвал ли е космодиск и доволен ли е от него? Рекламите са големи, но искам мнение от опит. Имам болки в гръбнака, казаха ми, че е артроза на шийни прешлени, но ортопеда не ме посъветва да го купувам този космодиск или не. Очаквам вашите съвети. Доволни ли сте от космодиск?
Благодаря ви предварително!
08 Окт 2013, 13:42
Аз съм доволна, само че ластиците му се скъсаха, но могат да се заменят и с обикновени.
15 Юли 2014, 22:16
Действието му е силно пресилено. Но много хора твърдят, че помагал.
27 Ное 2014, 15:32
Аз имам позната, която казва, че е доволна и до някъде - не, защото в действителност не усещаш влошаването, на болката - действал.
27 Ное 2014, 17:47
На леля ми й бяха подарили и да ви кажа абсолютно нищо не усети като подобрение, много неприятна истина, но факт

т.е. тя истината е различна за различните хора и различните болежки, ама не помага явно при всяка болка, това ми е мисълта!
05 Дек 2014, 15:23
red_eyes написа:На леля ми й бяха подарили и да ви кажа абсолютно нищо не усети като подобрение, много неприятна истина, но факт

т.е. тя истината е различна за различните хора и различните болежки, ама не помага явно при всяка болка, това ми е мисълта!

Със сигурност има и доволни и недоволни. Аз не съм ползвала, но имам позната носи и е страшно доволна, особено след раждането жените много ги носили, когато започне онова постоянно вдигане на бебето от кошарата.