Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Бъдещето на старите ни автомобили

02 Юни 2017, 09:57

Карат ги сега много по-често на сграб, защото вече има и глоби, а и се плащат постоянно данъци и т.н. безсмислени разходи с други думи. Само една кола знам да залежава така в нашия квартал.

02 Юни 2017, 14:05

Много фирми предлагат да дойдат да вземат автомобила, да се погрижат за документите, че и пари да ви дадат накрая за цялата работа.

02 Юни 2017, 15:14

то май наистина има някакви глоби сега за автомоболите, които са оставени да гният по улиците, но не знам какви са.

05 Юни 2017, 11:58

Моята сдаде багажа, директно я изпратих на старо желязо, за да не се налага да й плащам застраховки и подобни. Най ме е яд за винетката, че беше годишна, имаше ли възможност да я взема???

05 Юни 2017, 13:41

Lili_gagarin написа:Моята сдаде багажа, директно я изпратих на старо желязо, за да не се налага да й плащам застраховки и подобни. Най ме е яд за винетката, че беше годишна, имаше ли възможност да я взема???

До колкото знам, вече се спивсва номера на автомобила, който използва винетката, за да се прекрати практиката с използването на една винетка от няколко коли, която се беше появила по едно време.

05 Юни 2017, 16:00

Аз не знам какво можемд а си направим колата, от една страна добре, ама от друга за старо желязо ти даваш 100 лева за нея, за работеща кола.. кофти е.

09 Юни 2017, 12:25

rabotnata pchela написа:Аз не знам какво можемд а си направим колата, от една страна добре, ама от друга за старо желязо ти даваш 100 лева за нея, за работеща кола.. кофти е.

За старо желязо не взимаш почти нищо. По-изгодно е продажба на части, мисля.

09 Юни 2017, 15:53

Ако има кой да ги изкупи на части и има какво да се продаде, някой път не си струва и усилията за тва нещо.

05 Юли 2017, 09:19

Локумът написа:Ако има кой да ги изкупи на части и има какво да се продаде, някой път не си струва и усилията за тва нещо.

Има фирми, които предлагат да се извозят старите автомобили. Идват и ги вземат на място и ги карат на отпадъци. Дават накрая някаква малка сума пари насреща и това е. Ако собственика няма намерение да подкарва колата, спокойно може да се възползва от тоя вариант. минус е, че дават много малко пари наистина и идват примерно 2-3 седмици след като се обадиш да ти вземат колата, а обикновено искаме нещата да се случват днес и веднага.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2