Смятате ли целулита за непобедим?

Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота

Смятате ли целулита за непобедим?

Мнениеот YoLindi » 14 Окт 2013, 14:29

Темата ме за целулита ме заинтригува, особено много, след като и аз се сблъсках с този проблем, въпреки че съм слаба. :(

Оказа се, че дори липосукцията не може да се пребори с този козметичен дефект, тъй като четох, че има изнесени литературни данни, в които се посочва, че дори може да го влоши. А що се отнася до кремовете – врели – некипели, никога не съм им вярвала и никога няма и да им повярвам!

:idea: Намери се и информация, че целулита всъщност си е напълно победим, стига да намериш достатъчна воля за преборването му! И започнах да опитвам. Естествено, все още съм в самото начало, но вярвам, че имам силата да се справя с него. :idea:

Първите стъпки в безмислостната борба са физическите упражнения – аеробика, каране на колело, обилни разходки, бягане и особено плуването. :) Друга подпомагаща процедура са масажите, независимо дали са професионални или в домашни условия, защото по този начин се стимулира кръвообръщението и се стяга кожата, като се намалява обема. И балансираното хранене не остава на последно място – подобрява обмяната на веществата.

Пожелайте ми успех, няма да бъде лесна битката с целулита, напротив, ще бъде безмилостна, но се впускам! ;)
YoLindi
 
Мнения: 447
Регистриран на: 02 Окт 2013, 12:28

Re: Смятате ли целулита за непобедим?

Мнениеот Harmony » 14 Окт 2013, 14:45

Това си е почти невъзможна задачка, но ме вдъхновяват хора като теб. Почти ще ме навиеш и аз да започна тази мисия! :)
Аватар
Harmony
 
Мнения: 516
Регистриран на: 03 Окт 2013, 13:20

Re: Смятате ли целулита за непобедим?

Мнениеот PasDeDeux » 17 Окт 2013, 11:57

Преди години бях напълняла рязко и ми се беше появил целулит и на мен, сега обаче го няма. Възможно ли е според вас това? Има ли начин да не е било целулит, просто? :D
PasDeDeux
 
Мнения: 423
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:53

Re: Смятате ли целулита за непобедим?

Мнениеот beautymaniac » 28 Ное 2013, 12:43

Ами и аз се боря с това чудо - преди време си купих крем на Lierac от ягодата против целулит, правя и специални упражнения, пия повече течности, движа се повече и като че ли има ефект :)
beautymaniac
 
Мнения: 173
Регистриран на: 22 Окт 2012, 14:35

Re: Смятате ли целулита за непобедим?

Мнениеот MollyDolly » 05 Дек 2013, 13:17

beautymaniac написа:Ами и аз се боря с това чудо - преди време си купих крем на Lierac от ягодата против целулит, правя и специални упражнения, пия повече течности, движа се повече и като че ли има ефект :)

От колко време се бориш с това "чудо" по този начин. Гледах, че има и някакви антицелулитни клинчета, мисля, че биха били добра добавка към това, което си започнала като режим. Казвам го, защото мисля да те последвам!
MollyDolly
 
Мнения: 309
Регистриран на: 18 Окт 2013, 12:18


Назад към Козметика и грим

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта