Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Безопасна ли е марката „Клевър”

06 Апр 2015, 14:03

Ми надали е много опасна, но трябва да си луд да им ядеш салама или пастета, които са някакви смешни пари просто. :roll:

06 Апр 2015, 14:21

Локумът написа:Ми надали е много опасна, но трябва да си луд да им ядеш салама или пастета, които са някакви смешни пари просто. :roll:

Наистина са много гадни, като цяло и аз избягвам да ям подобни неща, които по никакъв начин не могат да докажат нормален произход.

06 Апр 2015, 15:29

Единственото, което си купувам на Клевър това са кори за баница, грах и царевица понякога ;)

21 Дек 2016, 15:34

няма как да е много ок, след като е на такава цена, вкуса е кофти, не знам кой го купува, може би пенсионерите, които не могат да си позволят друго да си купят и това просто им се налага да го вземат, като заместител на по-качествената храна, която не могат да си позволят иначе.

27 Дек 2016, 14:41

Аз не купувам нищо на тази марка, много рядко да взема олио, когато съм закъсала с парите и все до последно избягвам. :roll: За жалост много хора пазаруват подобни марки, не, защото им е вкусно, а защото не могат да си позволят друго. :sad:

27 Дек 2016, 15:00

Аз предпочитам да купувам от по-известните и реномирани боклуци, които заливат пазара ни :lol: . Определено има разлика между продуктите, има боклук, по-малко боклук и качествено :mrgreen: .

27 Дек 2016, 16:07

Monika_Spasova написа:Аз не купувам нищо на тази марка, много рядко да взема олио, когато съм закъсала с парите и все до последно избягвам. :roll: За жалост много хора пазаруват подобни марки, не, защото им е вкусно, а защото не могат да си позволят друго. :sad:

Еми то те ги купуват, не вярвам човек с по-добри възможности да си купува клевър, щото му харесва, всичко се купува от хора, които нямат възможности, а такива много. :roll:

18 Яну 2017, 23:24

Щом се продава, значи е безопасна. Друг е въпросът какво е качеството. Същото е като с Аро, имат продукти от крушка до салам. Според мен е същия некачествен продукт, но повече се купува от Клевър.

22 Яну 2017, 12:40

iwoni написа:Щом се продава, значи е безопасна. Друг е въпросът какво е качеството. Същото е като с Аро, имат продукти от крушка до салам. Според мен е същия некачествен продукт, но повече се купува от Клевър.

Защото Клевър се достаига по-лесно от АРо, което е марка на Метро. А за това, че има от крушка до салам е напълно нормално, защото се сключват договори и се използва продукцията под определената марка АРо, всъщност, производител АРО/Клевър - няма.

27 Яну 2017, 11:42

Хубави, лоши, като ги има на пазара, има и хора, които ги купуват. За съжалаение не може да се търси качество в тях, но има неща, които не са по-различни от тези, на други марки и цените им се доближават.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6