Похвалете продукт, магазин, фирма или се оплачете от некоректно обслужване, некачествена стока, опит за измама. Споделете мнение или открийте отзив за продукт, услуга или институция.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Безопасна ли е марката „Клевър”

19 Апр 2017, 10:16

Няма как да е безопасно нещо, толкова евтино. От тази марка и аз вземам яйца, рядко, но купувам. Предпочитам по-скъпи, макар че не виждам каква е разликата с тея на Клевър ако някой знае, нека да каже и да препоръча яйца на конкретна фирма.

21 Апр 2017, 10:42

Paladin написа:Няма как да е безопасно нещо, толкова евтино. От тази марка и аз вземам яйца, рядко, но купувам. Предпочитам по-скъпи, макар че не виждам каква е разликата с тея на Клевър ако някой знае, нека да каже и да препоръча яйца на конкретна фирма.

Да ти кажа най-добре са си яйцата от село, но разбирам, че повечето хора няма как да се сдобием с пресни и наистина хубави яйца. Може би от малко по-скъпите е хубаво да си купуваш. Но определено тази марка с толкова евтини продукти, не е добра опция за купуване на каквото и да било. Това е мое мнение

21 Апр 2017, 11:07

От Клевър само салфетки вземам, на цена са като останалите, а на мен ми харесва, че са по-твърди. Използвам ги за бърсане на трохите по масата, преди да избърша. :lol:
За храна не бих си и помислила да си взема нещо на тази марка.

21 Апр 2017, 14:58

Тва не е храна, както и тея на АРО.

24 Апр 2017, 13:00

Andrey написа:Тва не е храна, както и тея на АРО.

Да, да, да, както и К-класик

11 Май 2017, 11:51

Tinki написа:
Andrey написа:Тва не е храна, както и тея на АРО.

Да, да, да, както и К-класик

Май марката на Кауфланд е най за предпочитане, другите са мноого зле, макар че клевър е най-зле.. На Кауфланд могат да се намерят някои много готини неща, имат един течен шоколад в едни чашки с картинки, който е супер вкусен.

11 Май 2017, 13:51

Никога у нас не е влизало нищо на тази марка и да не казвам голяма дума, но не бих взела нищо от тях. По-добре е за тези пари,в които ше се купят яйца, салам или друго на тази марка да се купят просто картофи.

11 Май 2017, 15:23

skyfly написа:Никога у нас не е влизало нищо на тази марка и да не казвам голяма дума, но не бих взела нищо от тях. По-добре е за тези пари,в които ше се купят яйца, салам или друго на тази марка да се купят просто картофи.
ти правиш най-добре като си отглеждаш сама всичко, което консумирате, но ние гражданите не можем да засадим по терасите ;

12 Май 2017, 12:11

skyfly написа:Никога у нас не е влизало нищо на тази марка и да не казвам голяма дума, но не бих взела нищо от тях. По-добре е за тези пари,в които ше се купят яйца, салам или друго на тази марка да се купят просто картофи.

Напълно съм съгласна с теб

12 Май 2017, 12:24

Лошото е, че на хората им се преяжда и друго, а не само картофи, особено възрастаните са принудени да ядат такива неща. Може би и на тях им се яде хамон ама нямат пари за него. Най-малкото, покрай Никулден младите ядаат сьомга, пенсионерите ядат скумрия. Разликата е огромна и е като пропаст. :-| Така и на тях им се яде салам, пастет... вярно е, че не е най-здравословното, но...
Но поне хубавото е, че на лидл има не много по-скъпи и смного по-високо качество. ;0
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6