Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
28 Окт 2013, 14:02
От известно време насам, забелязвам, че приятелите ми си хващат гаджета, които са по-пълнички. Не говоря за нещо, кой знае какво, но са пухкави.
Никога не съм си падал по пухкави мадами, но и те имат своя чар, като никого не искам да обиждам! Според мен, слабите момичета са по-фини, а и ми отиват повече!
Нямам човек до себе си, но и не държа да имам, за сега, просто ми стана интересно, защо това стана масово явление?
Вярно е, че на мода се връщат по-пищните форми, а какво - за слабите гаджета остава разочарованието. Означава ли това, че си избираш партньор по модата?
28 Окт 2013, 14:13
Има едно странно схващане, че слабите жени са злобни (едва ли не освирепели от глад), за разлика от пухкавелките!
Всичко си е до човека (и жените така биха казали де), но аз въобще не ги разграничавам, дали са слаби или не!
28 Окт 2013, 14:17
bojo_kolev написа:Има едно странно схващане, че слабите жени са злобни (едва ли не освирепели от глад), за разлика от пухкавелките!
Всичко си е до човека (и жените така биха казали де), но аз въобще не ги разграничавам, дали са слаби или не!
Аз пък зная друго, че дебелите жени са по-сексуално разкрепостени. Това не зная дали ги прави по-добри, в това отношение.
Аз също съм скептична към тези митове, но пък ти може да ги потвърдиш или развенчаеш?!
08 Ное 2013, 13:09
Никога не съм можела да се начудя на мъжете, които си хващат пълнички приятелки. Аз не бих могла себе си да понасям, да не говорим за някой друг!
10 Ное 2013, 14:14
Една жена трябва да има къде да я хванеш. Това обаче не означава, че (с извинение за израза): "Дето пипнеш ц*ц*" си е голям кеф
12 Ное 2013, 12:43
Абе вие луди ли сте, такива жени са ми много непоносими, пухкави, какво означава пухкави, друго си е да са източени и фини!
12 Ное 2013, 15:03
Хей, пълните и пухкавите също са хора!

Това, че имаш няколко килограма в повече не те прави по-малко човек от останалите! Важното е да се чувстваш добре, да се харесваш, а така ще те харесват и околните!
12 Ное 2013, 22:50
Абе стига да изглеждаш добре, дали си пухкав или пък скенджа - не е толкова важно.
Важно е любов да има. Килограмите се свалят и то не толкова трудно!
13 Ное 2013, 12:24
По-често хората се успокояват, че имат половинка, която ще ги харесва и напълняват!
11 Фев 2014, 15:10
По мои наблюдения все повече започват да се харесват пълните хора - говоря и за двата пола.... Аз си имам теория която следвам и се доказва почти всеки ден - пълните хора са по съпричастни и добронамерени, докато "изваяните" манекени и манекенки са ужасни сухари. Някой ще се съгласи ли с мен?