16 Сеп 2015, 09:49
16 Сеп 2015, 10:27
S_Milenska написа:за мен содените питки са ужасни на вкус, няма нищо, което да ги направи бухнали, а са слепени и гадни.
18 Сеп 2015, 14:56
18 Сеп 2015, 15:19
Alexandrina написа:аз лично слагам малко повече сода и ми става супер. правя я само с кисело мляко и малко олио. наистина придобива много месест вкус и с шарена сол е уникално.
18 Сеп 2015, 16:09
red_eyes написа:Alexandrina написа:аз лично слагам малко повече сода и ми става супер. правя я само с кисело мляко и малко олио. наистина придобива много месест вкус и с шарена сол е уникално.
Да, но ако се прави за Бъдни вечер трябва да е без никакво блажно, включително олио и кис. мляко, като за олиото не е задължително
22 Сеп 2015, 16:36
Rali_hr написа:red_eyes написа:Alexandrina написа:аз лично слагам малко повече сода и ми става супер. правя я само с кисело мляко и малко олио. наистина придобива много месест вкус и с шарена сол е уникално.
Да, но ако се прави за Бъдни вечер трябва да е без никакво блажно, включително олио и кис. мляко, като за олиото не е задължително
Нали не трябва да е от животински произход, олиото е растително..
23 Сеп 2015, 10:00
23 Сеп 2015, 10:28
Pipilota написа:За олитоо наситина не знаех, че не е позволено, винаги съм мислила, че става въпрос просто за неща от животински произход. А и така реално нито сърмите ще станат, нито чушките, нито картофената салата, съмнявам се мноого за олиото, единствено да речем за въпросната питка да е условието.
24 Сеп 2015, 09:55