„Четвърта власт” – сензационен или скучен?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

„Четвърта власт” – сензационен или скучен?

Мнениеот ivoblinc » 31 Окт 2013, 15:14

Особено любопитен съм за сериала, който започна по БНТ – „Четвърта власт”. Гледах само първият епизод, както и рекламите, изглежда ми много обещаващ и сензационен.

Изглеждаше като сензация, заради разкриването на тайните на журналистическият свят или поне това обещаваха рекламите!
Нямам време за сега да продължа със следенето, но мислих да го гледам в интернет. Затова ви питам, има ли смисъл да го правя?

До колкото разбирам и чета, „Четвърта власт” е по-скоро повече коментиран, от колкото гледан. Както от зрителите, така и от медиите имаше много и различни коментари, но това си е стратегия, особено за четвъртата власт.
Бях чел в някакви вестници (на май бяха жълти), че филма бил много скучен!

Търся си сериал за „лека нощ”, приспивателно скучен ли е „Четвърта власт” или такъв, какъвто си мислих – сензационен?
ivoblinc
 
Мнения: 223
Регистриран на: 23 Окт 2013, 12:28

Re: „Четвърта власт” – сензационен или скучен?

Мнениеот bojo_kolev » 31 Окт 2013, 15:18

Рядко ме впечатляват филми, особено български! За мен е доста тривиален, въобще не ме грабва! Не зная, ако не те заинтригува, ще те приспи - все полза!
bojo_kolev
 
Мнения: 283
Регистриран на: 01 Окт 2013, 12:35

Re: „Четвърта власт” – сензационен или скучен?

Мнениеот boncho green » 01 Ное 2013, 14:55

Честно казано гледах само първата серия на Четвърта власт и то не по телевизията, а си я дръпнах от торент. Поне за мен времето, в което го дават по БНТ е много неудобно... Много сериали започват обещаващо и завършват с нулев зрителски интерес, надявам се този да не е тях. Според мен актьорите не играят лошо, но понякога постния сценарий, съчетан с нисък бюджет, им изиграва лоша шега. Не знам до колко се опитват да пресъздадат реалната журналистичека среда или просто са искали да я представят по най-атрактивния начин, но определено нещата не стоят точно така в България... Няма значение... все пак е филм, а за един филм е важно да има добра идея и смисъл, така че ще видим дали ще оправдаят очакванията ми следващите му серии!
boncho green
 
Мнения: 67
Регистриран на: 09 Май 2012, 17:24

Re: „Четвърта власт” – сензационен или скучен?

Мнениеот ivoblinc » 02 Ное 2013, 12:25

boncho green написа:Честно казано гледах само първата серия на Четвърта власт и то не по телевизията, а си я дръпнах от торент. Поне за мен времето, в което го дават по БНТ е много неудобно... Много сериали започват обещаващо и завършват с нулев зрителски интерес, надявам се този да не е тях. Според мен актьорите не играят лошо, но понякога постния сценарий, съчетан с нисък бюджет, им изиграва лоша шега. Не знам до колко се опитват да пресъздадат реалната журналистичека среда или просто са искали да я представят по най-атрактивния начин, но определено нещата не стоят точно така в България... Няма значение... все пак е филм, а за един филм е важно да има добра идея и смисъл, така че ще видим дали ще оправдаят очакванията ми следващите му серии!

Казано често, вече не ми вдъхват доверие новите български сериали. Имах много по-големи очаквания от "Стъклен дом", както и от "Седем часа разлика", но бяха все едни и същи бози! Май ще си го дръпна, но за приспивателно! :D
ivoblinc
 
Мнения: 223
Регистриран на: 23 Окт 2013, 12:28


Назад към Хоби и развлечения

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта