Каква алергия е това?

Каква алергия е това?

Мнениеот dejavu » 04 Ное 2013, 15:35

Миналата пролет след боледуване - температура, кашлица, хрема и т.н. остана само хрема, с която не мога да се преборя и до сега.

От дете живея в Стара Загора, съответно мириса и прашеца от липите не са ми чужди, но си мислих, че в последствие съм придобила някаква алергия от цветовете.

Отмина и пролетта, дойде лятото, хремата продължи съпътствана с толкова много кихавици. Реших, че като отида на море, нещата ще се нормализират от солената вода и ако е алергия трябва да изчезне. Е, нищо подобно, всичко продължи по старо му.

Единственото, което се сещам, че може да предизвика алергия е домашният прах, нещото, което не виждаме толкова често, но е там.

Личната ми лекарка вдигна рамене и ме прати да си ходя, дори не ми предложи направление. :o Естествено изпробвах какви ли не капки и спрейове за нос, но без промяна, като започна все по-често да ми тече кръв от носа.
С какъв лекар бих могла да се консултирам – УНГ или друг?
Мисля, че ми трябват някакви по-сериозни мерки, какво бихте ми предложили вие?
dejavu
 
Мнения: 413
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:06

Re: Каква алергия е това?

Мнениеот MollyDolly » 04 Ное 2013, 15:39

Въпросът тук е друг - как до сега не си се обърнала към лекар специалист?!
Личните, естествено, когато е за хрема, никой нищо, безобидно им изглежда това, но всъщност е опасно - не лекуваните хреми могат да доведат до изкривяване на носната преграда. ;)
MollyDolly
 
Мнения: 309
Регистриран на: 18 Окт 2013, 12:18


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с алергология и имунология

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта