Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
31 Мар 2014, 15:52
xrisy_vd написа:Mr.Eko написа:xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.
Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство!

Много хора си мислят, че когато една жена има дете и не е омъжена или във връзка тя е жигосана/ крастава/ парясана и какво ли още не съм чула по адрес на майка си и други майки. Факта е, че от 15 години си имам татко, а съм на 24. Адмирирам желанието ти и модерното ти мислене, за това си позволих да ти дам съвет. Успех!
Силно се надявах точно това мислене да е останало в миналото, но явно съвсем не е така, това разбирам и по думите на моя приятелка, която е съвсем млада, но разведена и с дете!
Все пак е важно ти как се усещаш, за да предадеш това и на хората около теб, т.е. те да те възприемат не като "жигосана/ крастава/ парясана"
09 Апр 2014, 19:19
xrisy_vd написа:Mr.Eko написа:xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.
Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство!

Много хора си мислят, че когато една жена има дете и не е омъжена или във връзка тя е жигосана/ крастава/ парясана и какво ли още не съм чула по адрес на майка си и други майки. Факта е, че от 15 години си имам татко, а съм на 24. Адмирирам желанието ти и модерното ти мислене, за това си позволих да ти дам съвет. Успех!
Тук не става въпрос за хорското мнение, а за това, дали има чувства между двамата. Защото сме виждали и този филм-жена с дете се жени за мъж единствено, за да подсигури себе си и детето без чувства.А това вече няма нищо общо с широкото мислене
17 Апр 2014, 12:42
pepa, ако седнем да мислим за тези жени, то по този начин и ще ги привличаме, аз поне съм на това мнение, а и казано честно това не са някакви изключения, така че просто трябва да си с широко отворени очи и сърце
18 Апр 2014, 10:53
николаев написа:pepa, ако седнем да мислим за тези жени, то по този начин и ще ги привличаме, аз поне съм на това мнение, а и казано честно това не са някакви изключения, така че просто трябва да си с широко отворени очи и сърце

Точно това казвам и аз- трябва да има взаимна любов и разбирателство, всичко друго са условности.
12 Яну 2015, 15:33
На мен няма да ми пречи, децата са радост, все пак. Но е трудно де..
16 Дек 2016, 18:13
Не разбирам защо се смята, че мъжът, встъпвайки в такава връзка, е потърпевшият или само той рискува. Напротив, жената рискува много повече. Тя трябва да отчете и риска детето да се привърже към мъжа. Ако не се получи между двамата, това дете как ще се чувства?
19 Дек 2016, 14:11
Мъжете не сме много склонни да гледаме чуждо дете. Предпочитаме да са от нашето семе. Днешните жени е по-вероятно да те използват да им помагаш за детето, от това идва първоначалното притеснение.
19 Дек 2016, 16:21
Ginger написа:Мъжете не сме много склонни да гледаме чуждо дете. Предпочитаме да са от нашето семе. Днешните жени е по-вероятно да те използват да им помагаш за детето, от това идва първоначалното притеснение.
Много се дразня на такива изказвания, какво им е толкова на днешните жени? Ще т еизползват само... а невинните мъже видиш ли стават жертви на тея ужасни жени!
19 Дек 2016, 17:31
Само комплексари могат да смятат, че да гледаш чуждо дете означава да се принизяваш и да се превръщаш в спонсор. Напротив, това е още по-благородно е. Може и да има усложнения такава връзка, но при желание и напасване какво пречи да станат щастливо и сплотено семейство?
20 Дек 2016, 10:52
Не ти представи си! Благородните мъже, миличките, не могат да гледат чуждо дете, те са над нещата, щото жената е зла! Какво може да попречи едно дете, няма нищо по-хубаво от децата, това дори е един бонус допълнителен, какво лошо има да се гледа чуждо дете?! Ако се обичат родителите - голяма работа! Има много мъже, които го мислят за най-ужасното нещо на света.. направо не мога да повярвам..