Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Връзка с жена, която има дете, какво да очаквам?

31 Мар 2014, 15:52

xrisy_vd написа:
Mr.Eko написа:
xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.

Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство! :oops:

Много хора си мислят, че когато една жена има дете и не е омъжена или във връзка тя е жигосана/ крастава/ парясана и какво ли още не съм чула по адрес на майка си и други майки. Факта е, че от 15 години си имам татко, а съм на 24. Адмирирам желанието ти и модерното ти мислене, за това си позволих да ти дам съвет. Успех!

Силно се надявах точно това мислене да е останало в миналото, но явно съвсем не е така, това разбирам и по думите на моя приятелка, която е съвсем млада, но разведена и с дете!
Все пак е важно ти как се усещаш, за да предадеш това и на хората около теб, т.е. те да те възприемат не като "жигосана/ крастава/ парясана" :!:

09 Апр 2014, 19:19

xrisy_vd написа:
Mr.Eko написа:
xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.

Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство! :oops:

Много хора си мислят, че когато една жена има дете и не е омъжена или във връзка тя е жигосана/ крастава/ парясана и какво ли още не съм чула по адрес на майка си и други майки. Факта е, че от 15 години си имам татко, а съм на 24. Адмирирам желанието ти и модерното ти мислене, за това си позволих да ти дам съвет. Успех!

Тук не става въпрос за хорското мнение, а за това, дали има чувства между двамата. Защото сме виждали и този филм-жена с дете се жени за мъж единствено, за да подсигури себе си и детето без чувства.А това вече няма нищо общо с широкото мислене

17 Апр 2014, 12:42

pepa, ако седнем да мислим за тези жени, то по този начин и ще ги привличаме, аз поне съм на това мнение, а и казано честно това не са някакви изключения, така че просто трябва да си с широко отворени очи и сърце :!:

18 Апр 2014, 10:53

николаев написа:pepa, ако седнем да мислим за тези жени, то по този начин и ще ги привличаме, аз поне съм на това мнение, а и казано честно това не са някакви изключения, така че просто трябва да си с широко отворени очи и сърце :!:

Точно това казвам и аз- трябва да има взаимна любов и разбирателство, всичко друго са условности.

12 Яну 2015, 15:33

На мен няма да ми пречи, децата са радост, все пак. Но е трудно де..

16 Дек 2016, 18:13

Не разбирам защо се смята, че мъжът, встъпвайки в такава връзка, е потърпевшият или само той рискува. Напротив, жената рискува много повече. Тя трябва да отчете и риска детето да се привърже към мъжа. Ако не се получи между двамата, това дете как ще се чувства?

19 Дек 2016, 14:11

Мъжете не сме много склонни да гледаме чуждо дете. Предпочитаме да са от нашето семе. Днешните жени е по-вероятно да те използват да им помагаш за детето, от това идва първоначалното притеснение.

19 Дек 2016, 16:21

Ginger написа:Мъжете не сме много склонни да гледаме чуждо дете. Предпочитаме да са от нашето семе. Днешните жени е по-вероятно да те използват да им помагаш за детето, от това идва първоначалното притеснение.

Много се дразня на такива изказвания, какво им е толкова на днешните жени? Ще т еизползват само... а невинните мъже видиш ли стават жертви на тея ужасни жени!

19 Дек 2016, 17:31

Само комплексари могат да смятат, че да гледаш чуждо дете означава да се принизяваш и да се превръщаш в спонсор. Напротив, това е още по-благородно е. Може и да има усложнения такава връзка, но при желание и напасване какво пречи да станат щастливо и сплотено семейство?

20 Дек 2016, 10:52

Не ти представи си! Благородните мъже, миличките, не могат да гледат чуждо дете, те са над нещата, щото жената е зла! Какво може да попречи едно дете, няма нищо по-хубаво от децата, това дори е един бонус допълнителен, какво лошо има да се гледа чуждо дете?! Ако се обичат родителите - голяма работа! Има много мъже, които го мислят за най-ужасното нещо на света.. направо не мога да повярвам..
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3