Връзка с жена, която има дете, какво да очаквам?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Връзка с жена, която има дете, какво да очаквам?

Мнениеот balsam » 20 Дек 2016, 12:08

За съжаление животът показва, че от самите хора си зависи как ще приемат нещата и как ще построят живота си. Няма идеални хора и ситуации. Не може да очакваш, че всичко ще върви по мед и масло нито със собствените ти деца и родители, нито с чуждите. Най-голямата грешка, която може да се допусне, е да се откажеш при най-малката спънка или проблем. По-добре опитай и направи нещо, отколкото да се оправдаваш и да бягаш. Но не всеки му стиска да поеме отговорност, дори и за себе си, какво остава за чуждо дете или някой друг. Аз имам втори брак и вторият ми мъж му трябваше доста време да приеме децата като свои, близки същества. Не че и те много му помогнаха. Най-трудно е доверие да се изгради.
balsam

Мнениеот Kremiliya » 20 Дек 2016, 14:50

Все пак, децата ще пораснат един ден и съвсем скоро няма да ги има. После се получава, че си се отказал от любовта аси заради хора, които съвсем скоро няма да бъдат там да пречат, колкото и грубо да звучи, е така.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Andrey » 21 Дек 2016, 15:06

Мисля, че трябва някой да е много прост, ако реши, че заради това, че някоя жена има дете, той видиш ли вече не може да бъде с нея... тъпо и много безсмислено и повърхностно решение. Това по никакъв начин не би трябвало да пречи на връзката, детето е нещо нормално и естествено...
Аватар
Andrey

Мнениеот Harmony » 21 Дек 2016, 15:45

Хората сме незаменими, когато тръгнем да си измисляме пречки и проблеми. Ако нещо ни пречи, не се питаме защо ни пречи и не ни харесва, а въртим, сучем как да го заобиколим или се махаме. Ами не е за всеки. Ако имам връзка с мъж с дете, бих се притеснила как ще потръгнат нещата между мен и детето, а не че ще ми пречи то или че ще трябва да се грижа за него. За млад човек, който не се е занимавал с деца и няма свои това наистина би било стресиращо, но не е болка за умиране.
Аватар
Harmony

Мнениеот отчаяна » 09 Фев 2017, 11:34

Трудно ми е да преценя кои по-бързо се отказват и на кои може повече да се разчита - на тези, които имат деца, но са се разделили с предишните си половинки и понеже знаят какво е да имаш дете и какво разправия е, не им се занимава. Или на тези, които не са отглеждали дете и в страха и притеснението си допускат грешки, включително и да зарежат като видят зор.
отчаяна

Мнениеот pitanka » 16 Фев 2017, 11:16

Зависи от човека, всеки може да поднесе изненада, приятна или неприятна. Не е толкова просто, много фактори се намесват и влияят в едни такива отношения.
pitanka

Мнениеот Локумът » 08 Мар 2017, 12:48

По-трудно ще е, на някой млад човек да се обвърже с жена с дете, защото той има очаквания, да я вижда свободно, да се забавлява, да купонясва, да прави сто хиляди неща, докато жената ще има своите задължения като майка и няма да може да откликва на всяка молба за купон. За по-улегнала възраст върши работа, но преди 30-те е рано.
Аватар
Локумът

Предишна

Назад към Зона за мъже