Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Връзка с жена, която има дете, какво да очаквам?

07 Ное 2013, 14:00

Не зная кой от двата пола би ми дал по-добър съвет, но ще очаквам коментари, защото наистина не зная как да подходя в ситуацията!

От около месец излизам с една жена, която е страшно привлекателна, чаровна, мила и каквото се сетите още. Има детенце на две години, с което общувам прекрасно! Няма брак, не е и имала – самотна майка. Работи страшно много, но се справя добре с баланса между детето, мен и домашните си задължения. Ако бях жена със сигурност щях да й завиждам!

Все още, обаче не зная какво да очаквам от тази връзка. Не съм оставал да приспя у тях, но мисля, че е рано за нея и детето. Но дали ще ми позволи, в един по-късен етап, да се приближа повече до детето? Какво мога да очаквам от тази връзка? :roll:

Наистина много я харесвам и мисля, че бих поел отговорността да бъда баща на синa й. Ако в един момент заживеем заедно няма да се налага да работи толкова много и ще има повече време за себе си и детето.

Би ли могло това да стане реалност, според вас? :!: Майките не стават ли по-критични към мъжете, с които имат връзка именно, за да предпазват децата си по някакъв начин? :?:

Re: Връзка с жена, която има дете, какво да очаквам?

07 Ное 2013, 14:10

Не мислиш ли, че е най-добре да нямаш очаквания! Нещата ще се стекат така, както е писано. Постарай се, тя да разбере, че не си лош човек и можеш да бъдеш грижовен и всеотдаен. Друго не се изисква, тя сама ще пожелае такъв човек до себе си! :)

10 Ное 2013, 14:19

Мисля си, че ако връзката ви е достатъчно силна и искрена и стигнете до разговори да заживеете заедно, тя няма да има нищо против да се грижиш за детето като за собствено.

11 Ное 2013, 12:59

Да, най-важното е чувствата да са силни и искрени, другото няма да има значение в един момент, особено щом детето те заобича като собствен баща! :)

12 Ное 2013, 22:55

А ти искаш ли да имаш собствени деца от тази жена?

13 Ное 2013, 12:27

Zlatoto_87 написа:А ти искаш ли да имаш собствени деца от тази жена?

Разбира се, кой не иска да има деца, а и не съм толкова престарял! Въпросът винаги опира до желанието на жената! :)

25 Мар 2014, 18:07

Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.

27 Мар 2014, 15:27

xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.

Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство! :oops:

27 Мар 2014, 16:31

Mr.Eko, дано имаш късмет и да не си изгубиш времето, защото би могло връзката ви да прерасне в сериозна-семейство, но би могло и винаги да си останеш на втори план-след детето.В случая е важно освен липса на предубеждения, да има и чувства между двама ви, желание за съвместен живот и непременно желание от страна на жената да роди и твое дете, което ще закрепи връзката ви.

29 Мар 2014, 17:26

Mr.Eko написа:
xrisy_vd написа:Не знам, дали връзката ви е продължила, но след като ти нямаш предрасъдъци не виждам проблем.. Като майка ти казвам ,че детето е неприкосновено, свещено и няма по- важно от него, факта, че ти е позволила да доближиш детето ме навежда на мисълта, че за нея не си просто хубав секс.

Благодаря за съвета, като наполовина ще го приема за ласкателство! :oops:

Много хора си мислят, че когато една жена има дете и не е омъжена или във връзка тя е жигосана/ крастава/ парясана и какво ли още не съм чула по адрес на майка си и други майки. Факта е, че от 15 години си имам татко, а съм на 24. Адмирирам желанието ти и модерното ти мислене, за това си позволих да ти дам съвет. Успех!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3