На какво се дължи задържането на течности?

На какво се дължи задържането на течности?

Мнениеот JohnLocke » 13 Ное 2013, 12:21

Здравейте!

От седмица непрестанно задържам течности! След първите два дни спрях да ям сол, под никаква форма! Това не даде резултат и сега не зная какво да правя. Сутрин имам нормална подпухналост, както и преди, но след като хапна или пийна сутрин нещо, моментално се подувам като балон, особено в областта на корема.

Не водя кой знае колко застоял начин на живот, три пъти в седмицата ходя на фитнес и се храня здравословно, броя си калориите и следя килограмите. За една седмица съм качил 5 килограма, надявам се да са само течности. Не съм променял хранителният си режим и няма от къде да дойдат мазнини.

Можете ли да ми дадете идеи на какво може да се дължи задържането на течности?
Опасявам се, че задържането на течности може да е симптом за заболяване на сърцето или бъбреците. Аз съм все още на твърде млад за такива здравословни проблеми, но човек никога не знае!
JohnLocke
 
Мнения: 70
Регистриран на: 28 Окт 2013, 14:32

Re: На какво се дължи задържането на течности?

Мнениеот Mr.Eko » 13 Ное 2013, 12:32

Защо хората си изливат проблемите тук, а не на правилните места! Най-добрият вариант е да се отиде на лекар, да си направиш изследвания, с писане хората не се лекуват! Много и различни причини може да има задържането на течности в организма, така че знаеш пътя - личен лекар, изследвания и следване на инструкции! ;) ;) ;)
Mr.Eko
 
Мнения: 79
Регистриран на: 06 Ное 2013, 12:14


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с ендокринология и болести на обмяната

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта