Подкрепяте ли безредиците пред Народното събрание?

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Подкрепяте ли безредиците пред Народното събрание?

Мнениеот Nightmare » 13 Ное 2013, 15:07

Въпреки, че медиите наричат случващото се по улиците на София „безредици”, според мен, това е напълно в реда на нещата. След 105 дни на протести и спокойствие от страна на управляващите, не може да бъде друго, трябва да се предприемат по-радикални мерки.

Мисля, че нещата трябва да се развиват с по-голяма сила, дори! Дали ще се бият навън или не, за хората в Народното събрание няма голямо значение. Трябва да се окупира цялата власт, за да се усети промяната. Смятам, че това е напълно възможно и допустимо, след като жандармерията са на половината на протестиращите! По-големият проблем е, че тълпата от хора стояща зад протестиращите, създаващи „безредици” са, за да гледат, а не да отстояват това, което им се полага!

А вие подкрепяте ли безредиците пред Народното събрание, заставате ли зад протестиращите или сте от другата страна на барикадата?
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00

Re: Подкрепяте ли безредиците пред Народното събрание?

Мнениеот bojo_kolev » 13 Ное 2013, 15:17

Е, до къде мислиш ще се стигне с лошото, нали са насрочени избори за май месец? Според мене няма никакъв смисъл от случващото се, само излишни емоции и кръв, да се излагаме пред Европа да ни пишат в безброй вестници :(
bojo_kolev
 
Мнения: 283
Регистриран на: 01 Окт 2013, 12:35

Re: Подкрепяте ли безредиците пред Народното събрание?

Мнениеот Лош Холестерол 007 » 11 Сеп 2019, 17:07

Не само, че ги подкрепям, но си мисля, че са единствения начин да накараме ония "горе" да ни чуят. И точно там трябва да се случват нещата - пред Народното събрание. Даже много кротко мина всичко. Недостатъчно хора се включиха тогава.
Аватар
Лош Холестерол 007
 
Мнения: 394
Регистриран на: 20 Авг 2019, 15:48


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron