Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Бягане, упражнения у дома, поддържане на формата, аеробика, плуване, кардио тренировки, други спортове

Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот Nightmare » 14 Ное 2013, 14:58

Хубавата новина е, че модата на сплесканите дупета отмина, лошата, че моето започва да се сплесква от работата в офис. Искам да извая само дупето си, понеже краката ми са слаби, не искам да им правя някакви мускули, защото веднага ще си проличат.

Преди известно време си купихме кардио тренажор, който започнах да използвам все по-често, но не зная дали би ми свършил работа, за да повдигна дупето си и да го направя кръгло?

Явно обаче само това не помага, имам нужда от нещо друго, например от упражненията, които публикуват женските списания.

Дайте изпитани упражнения, с което да си изваем кръгло и повдигнато дупе! Всъщност може ли да стане това само с тренировки и упражнения, може ли да не се включва хирургическа намеса?!
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00

Re: Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот ivoblinc » 14 Ное 2013, 15:04

Най-добре е да поговориш с фитнес инструктор, вместо да се мъчиш сама вкъщи и пак да няма ефект. Отдели малко време за себе си във фитнес залата, щом искаш да си във форма и там ще те насочат как и по колко, за да изглеждаш както искаш! :)
ivoblinc
 
Мнения: 223
Регистриран на: 23 Окт 2013, 12:28

Re: Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот Radoslav88 » 20 Ное 2013, 10:34

Само ще ти кажа, че за да ти се "повдигне" дупето е нужно да качиш мускул, а това става само чрез тренировки. Обаче когато качваш мускули тялото качва навсякъде, така че не се плаши. Друго много важно нещо е храненето и движението през останалата част на деня - Не си мисли, че като ходиш за 1 час във фитнеса и си свършила цялата работа. Тренировките вкъщи едва ли биха дали така желания ефект затова се насочи към тренировки с тежести и кардио тренировки.
Radoslav88
 
Мнения: 89
Регистриран на: 13 Фев 2013, 10:45

Re: Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот Nightmare » 21 Ное 2013, 16:46

Radoslav88 написа:Само ще ти кажа, че за да ти се "повдигне" дупето е нужно да качиш мускул, а това става само чрез тренировки. Обаче когато качваш мускули тялото качва навсякъде, така че не се плаши. Друго много важно нещо е храненето и движението през останалата част на деня - Не си мисли, че като ходиш за 1 час във фитнеса и си свършила цялата работа. Тренировките вкъщи едва ли биха дали така желания ефект затова се насочи към тренировки с тежести и кардио тренировки.

Не зная дали тренираш, но се допитвам до теб, ако тренировката протече на два етапа - сутрин кардио, вечер тежести, ще има ли същият ефект?
Що се отнася за движение през останалата част на деня - просто невъзможно, такава е работата ми. Иначе, смея да кажа, че се храня сравнително здравословно, не ям джънк фууд и други подобни, старая се!
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00

Re: Как да изваем кръгло и повдигнато дупе?

Мнениеот choki_moki » 09 Дек 2013, 18:54

По принцип това ти е най-добрият вариант, кардио сутрин и тежести вечер. За дупето има няколко много хубави упражнения които можеш да погледнеш: ритници (те са няколко вида), повдигане на тази от легнало положение по гръб (аз го правя с един диск от 10 кг), повдигане на кратата от легнало положение по корем (Аз го правя на лежанка). Хубаво упражнение за дупе е степера и качването на стълби. А за горенето на мазнините в тази област препоръчвам Йохимбине. Поне на мен много ми помага, защото загрява тялото и усещаш леко парене особено като си направил няколко серии от въпросните упражнения.
Аватар
choki_moki
 
Мнения: 52
Регистриран на: 20 Сеп 2013, 10:23


Назад към Фитнес и кардио активност

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта