09 Сеп 2015, 12:41
Ginger написа:rabotnata pchela написа:Щ биха искали да се боядисват,прошарените мъже са секси. Обаче май индийците държат да се боядисват от време оно..
Вярно, че индиец с бяла коса не се сещам, ама си е нормално, там къната е на почит
11 Ное 2015, 16:17
12 Ное 2015, 13:03
03 Дек 2015, 15:54
Fancy написа:Така е, що се отнася пък до хубавото, то те самите не са с особено привлекателни черти, така че грижата не означава промяна, но е факт, че те не се изоставят!
03 Дек 2015, 17:05
04 Дек 2015, 11:18
04 Дек 2015, 11:29
Pipilota написа:А представяте ли си вашия мъж да се боядисва, на мен ще ми е много смешно. Та вече дори и известните актьори оставят косата им да побелее и изглеждат супер секси, остаряването на мъжете винаги е супер, докато с жените не е така.
04 Дек 2015, 13:47
svetlozara написа:Pipilota написа:А представяте ли си вашия мъж да се боядисва, на мен ще ми е много смешно. Та вече дори и известните актьори оставят косата им да побелее и изглеждат супер секси, остаряването на мъжете винаги е супер, докато с жените не е така.
За жените е важно да съхранят много красотата си, докато при мъжете може и да не е така, защото жените се привличат най-вече от зрели мъже. :)
04 Дек 2015, 16:22
zheleva212 написа:svetlozara написа:Pipilota написа:А представяте ли си вашия мъж да се боядисва, на мен ще ми е много смешно. Та вече дори и известните актьори оставят косата им да побелее и изглеждат супер секси, остаряването на мъжете винаги е супер, докато с жените не е така.
За жените е важно да съхранят много красотата си, докато при мъжете може и да не е така, защото жените се привличат най-вече от зрели мъже. :)
Интересното, е че все по-често това става факт, наистина зрелите мъже представляват интерес за младите момичета, в което сякаш виждам повече позитиви...
04 Дек 2015, 17:18
silver933 написа:zheleva212 написа:svetlozara написа:За жените е важно да съхранят много красотата си, докато при мъжете може и да не е така, защото жените се привличат най-вече от зрели мъже. :)
Интересното, е че все по-често това става факт, наистина зрелите мъже представляват интерес за младите момичета, в което сякаш виждам повече позитиви...
Какви са позитивите? :) Че момичета на по 20 години са с някои на 40 аз не виждам позитиви. :)