Но да си призная, аз боядисването, за прикриване на побелели коси много не го приемам, или по-скоро го смятам за ненужно. :)
rabotnata pchela написа:Ако си достатъчно общителна, можеш спокойно да си общуваш в компанията на мъжа и на фризьорката, докато ви боядисва взаимно.![]()
![]()
Шегувам се!
![]()
![]()
![]()
Но да си призная, аз боядисването, за прикриване на побелели коси много не го приемам, или по-скоро го смятам за ненужно. :)
rabotnata pchela написа:Ако си достатъчно общителна, можеш спокойно да си общуваш в компанията на мъжа и на фризьорката, докато ви боядисва взаимно.![]()
![]()
Шегувам се!
![]()
![]()
![]()
повечето ми познати са с изрусена коса мъжете и така не им се виждат белите косами :)Mon_ton написа:О, за мъжете не мисля, че е някакъв комплекс, по-скоро е комплекс за някои като Евгени Минчев, истинските мъже нямат проблеми с няколко бели косъма.
Slavena написа:повечето ми познати са с изрусена коса мъжете и така не им се виждат белите косами :)Mon_ton написа:О, за мъжете не мисля, че е някакъв комплекс, по-скоро е комплекс за някои като Евгени Минчев, истинските мъже нямат проблеми с няколко бели косъма.
marsu написа:Аз не съм виждала нито един боядисан мъж, всичките са си оставили прошарените коси, дори и ако са на по 30 години, което определено си е рано за посивяване и могат да се вземат мерки по принцип. Но може би го има и страхът да не се почне и соченето, - хаха тоя се боядисва..![]()
iwoni написа:В по-зряла възраст остават без коса, така че няма какво да боядисват. Тогава проблемът е как да ми се сгъсти косата.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 3 госта