Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
12 Фев 2016, 15:54
Много са ни заседнали в главите някои представи и нещо по-различно от тях ни се струва смешно, неестествено или неприемливо. Смешни са ни мъже, които се боядисват, жени, които не се боядисват, ни изглеждат сиви и едва ли не грозни. Плешивите мъже са ни отблъскващи, присадят ли си коса пък суетни. Такива ми ти работи!
13 Фев 2016, 15:06
zagrijena написа:Много са ни заседнали в главите някои представи и нещо по-различно от тях ни се струва смешно, неестествено или неприемливо. Смешни са ни мъже, които се боядисват, жени, които не се боядисват, ни изглеждат сиви и едва ли не грозни. Плешивите мъже са ни отблъскващи, присадят ли си коса пък суетни. Такива ми ти работи!

Права си,мъжете ги искаме в естествен вид, но не мисля, че тук се подграва някой на прошарени мъже.доста момчета на по 30години вече имат доста бели косми, но не се гледст по-различно, нормално е.
16 Фев 2016, 13:58
Monika_Spasova написа:zagrijena написа:Много са ни заседнали в главите някои представи и нещо по-различно от тях ни се струва смешно, неестествено или неприемливо. Смешни са ни мъже, които се боядисват, жени, които не се боядисват, ни изглеждат сиви и едва ли не грозни. Плешивите мъже са ни отблъскващи, присадят ли си коса пък суетни. Такива ми ти работи!

Права си,мъжете ги искаме в естествен вид, но не мисля, че тук се подграва някой на прошарени мъже.доста момчета на по 30години вече имат доста бели косми, но не се гледст по-различно, нормално е.
Не съм чула някоя жена да бяга от прошарени младежи, даже обратното.
16 Фев 2016, 16:55
За прошарени като чуя и само за Джордж Клуни и Брад Пит си мисля!
23 Фев 2016, 17:14
marsu написа:За прошарени като чуя и само за Джордж Клуни и Брад Пит си мисля!

Ако прибавиш и Джони Деп няма да сбъркаш
19 Авг 2016, 09:58
penelopa написа:marsu написа:За прошарени като чуя и само за Джордж Клуни и Брад Пит си мисля!

Той още не е влзенал към тея прошарените. ;)
19 Авг 2016, 10:42
Alex_mor написа:penelopa написа:marsu написа:За прошарени като чуя и само за Джордж Клуни и Брад Пит си мисля!

Той още не е влзенал към тея прошарените. ;)
Чукна и той 50-те, може да се боядисва

.
28 Мар 2017, 15:01
Е.той отдавна се боядисва със сигурност. А и дори прошарения външен вид със сигурност им отнема време и занимание да изглежда толкова добре.
05 Апр 2017, 13:56
За мен боядисването е нещо напълно нормално, ако не се прекалява и не се правят някакви циркаджийски чак прически. Леко да се подсили цвета, или малко да се оформи за нюанс и акцент, може. Дори и прошарената коса има нужда понякога от поизпипване.
10 Апр 2017, 21:37
Че какво толкова лошо има в това мъж да си боядиса косата? Щом така се чувства комфортно и се харесва, защо не? Тъй като при жените е нормално да се боядисват, то ако мъж се боядиса- това едва ли не се приема за не- мъжествено. Не ми харесва, когато хората робуват на стереотипи!