Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
12 Фев 2017, 10:04
Нямам същия боклук, но подобен - Myki. :) Втори часовник купихме, изобщо не се свързваме, говорим с него, няма нищо насреща, пълен боклук, изобщо освен рекламата, друго качествено няма в тея смотани часовници. По-добре дететео да си има телефон, поне ще знаеш, че винаги можеш да се свържеш с него.
09 Мар 2017, 11:36
rabotnata pchela написа:Нямам същия боклук, но подобен - Myki. :) Втори часовник купихме, изобщо не се свързваме, говорим с него, няма нищо насреща, пълен боклук, изобщо освен рекламата, друго качествено няма в тея смотани часовници. По-добре дететео да си има телефон, поне ще знаеш, че винаги можеш да се свържеш с него.
Много гадно! Иначе е удобно за децата да знаят, че по такъв начин могат да се свържат с родителите, а родителите не се притесняват, че детето ще загуби телефона.

Друг тип смарт часовник няма ли пак да свърши работа, имам предвид качествен.
09 Мар 2017, 15:34
сега всички вземайте новия вариант на 3310, който пусна Нокиа :) даже е с цветен екран!
10 Мар 2017, 10:58
svetlozara написа:сега всички вземайте новия вариант на 3310, който пусна Нокиа :) даже е с цветен екран!

Между другото, аз го обмислях за себе си,това ми беше първия телефон, колко скъп беше на времето! :) Удобното е, че е много издръжлив, хубаво е, че като е ново производство ще има и части и начини да се продължи живота му при проблеми, макар че ако е както преди, то проблеми нямаше.

Бързо ще замени всички служебни телефони.
10 Мар 2017, 13:53
Аз обмислям за себе си такъв телефон, защото обикновено съм без батерия, когато ми потрябва телефон.

Е разбира се, няма да се разделя със смартфона си, но нокията ще ми бъде резервна.
10 Мар 2017, 15:49
Аз съм на мнение, че този телефон изобщо няма да е търсен, нито ще има някакъв успех на пазара.
31 Мар 2017, 11:30
На децата не им трябва да такъв телефон, те бързо ще поискат нов и модерен, а вие ще се съгласите, по-добре да се купи направо смартфон, ясно е, че това нещо ще бъде използвано немалко.
31 Мар 2017, 13:40
Kaya написа:На децата не им трябва да такъв телефон, те бързо ще поискат нов и модерен, а вие ще се съгласите, по-добре да се купи направо смартфон, ясно е, че това нещо ще бъде използвано немалко.
И ти си права, че може би трябва да е от модерните, че иначе тяя 3310-ки ще се лъжат с тях половин година и ще се писне за нов.
03 Май 2017, 18:22
Мислиш ли, че и с по-модерните няма да е същото?
03 Май 2017, 18:44
denislavahristova написа:Мислиш ли, че и с по-модерните няма да е същото?

Н езнам, ние сега обикаляхме тамън за телефони, говорихме, обсъждахме. Детето има очи за големи телефони. :) решихме обаче, да вземе стария телефон на баща си, а да си използва таблета и се разбрахме следващата година да купим нов.