За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
28 Юни 2016, 10:20
майка ми имаше една, приличаше на четка за тоалетна чиния, само че едностранно.

Къпеше се яко жената. :)
26 Юли 2016, 10:59
Pipilota написа:майка ми имаше една, приличаше на четка за тоалетна чиния, само че едностранно.

представям си анимационните филмчета, дето някой се къпе във вана и задължително си търка гърба с такава четка
26 Юли 2016, 11:05
m0n4eto написа:Pipilota написа:майка ми имаше една, приличаше на четка за тоалетна чиния, само че едностранно.

представям си анимационните филмчета, дето някой се къпе във вана и задължително си търка гърба с такава четка

Е, измиват си! Замислете се, колко рядко успяваме иначе да си измием гърба! Дори дъщеря ми отказва да си мие гърба сама, защото не стигала.
26 Юли 2016, 13:19
На мен ми харесват панделките, защото успяват да се разпенят най-много, само че последно си купих за мен и за децата и много бързо се разпаднаха. :(
27 Юли 2016, 13:43
Jully написа:На мен ми харесват панделките, защото успяват да се разпенят най-много, само че последно си купих за мен и за децата и много бързо се разпаднаха. :(
Имам една с едни топчета извътре, изобщо не се къса, мнгоое здрава, може би е пришита. Онези обикновените, които са само едноцветни и малки се късат адски бързо, дам.
28 Юли 2016, 13:02
Kaya написа:Е, измиват си! Замислете се, колко рядко успяваме иначе да си измием гърба! Дори дъщеря ми отказва да си мие гърба сама, защото не стигала.

винаги е добър повод за помощ :))))
15 Авг 2016, 11:17
Защо да не се изкъпят? Всичките деца обичат водата, особено ако има и вана.
15 Авг 2016, 14:48
m0n4eto написа:Защо да не се изкъпят? Всичките деца обичат водата, особено ако има и вана.
Те мже и да се мокрят, но не се и къпят. :) Дъщеря ми редовно забравя да се измие интимните части и косата. Намокри се, разпени душгела, омаже цялата баня в пяна и излиза...
17 Авг 2016, 09:21
Мили дами, искам да ви дам един съвет, който е много важен поне за мен гъбите за баня са много видове, но от това няма значение вие каква гъба ползвате за баня.Запомнете едно трябва само вие да си я ползвате,защото много е важно това което ще ви споделя те пренасят много бактерии