За малките тайни на голямото самочувствие - дайте своето мнение за козметичните продукти.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Какви гъби за баня предпочитате?

09 Ное 2016, 23:18

Дунапренените имам чувството, че не махат мръсотията, а само минават отгоре-отгоре и не почистват. Моята кожа е по-нежна и за нея най-подходящи са средно грубите, каквито са мрежестите гъби.

10 Ное 2016, 18:12

мрежестите и аз ги харесвам. иначе от време на време ползвам и скраб за тяло.

11 Ное 2016, 09:49

Тези естествените, луфа ли се наричаха, груби ли са? Решил съм да ги пробвам, но не искам да купя нещо, което после ще ме дере.

11 Ное 2016, 10:55

dessiblond написа:Дунапренените имам чувството, че не махат мръсотията, а само минават отгоре-отгоре и не почистват. Моята кожа е по-нежна и за нея най-подходящи са средно грубите, каквито са мрежестите гъби.

Дунапренените нали имат и по-грапава страна. :roll:

11 Ное 2016, 11:25

Mauritius написа:Тези естествените, луфа ли се наричаха, груби ли са? Решил съм да ги пробвам, но не искам да купя нещо, което после ще ме дере.

малко са твърдички, ама трябва ти да си пипнеш и да прецениш дали ще ти дере.

11 Ное 2016, 11:35

Те не са ли доста грубички, по-скоро са за почистване на определени зони, но сякаш не стават за цялостно къпане. :roll: аз използвам такава за краката, където ми се образуват подкожни косъмчета.

14 Ное 2016, 15:07

Аз съм от тези, които напоследък използват каквото намерят, за да си поддържат кожата и тялото. :mrgreen: Преди подбирах, напоследък просто си купувам някаква, мъжът ми ми взе дунапренена скоро, с нея се "пера" достатъчно успешно. За мен целта е само да си сложа на нещо душгела и да се разпени.

06 Дек 2016, 13:15

дунапренените трябва да се сменят доста по-често от другите. те задържат повече влага, съхнат по-бавно и от там по-бързо почват да събират бактерии.

12 Дек 2016, 16:49

По тази причина аз не докосвам дунапренена, мия си се с мрежестите и съм доволна. Друга не ми трябва.

12 Дек 2016, 17:15

Моята е дунапренена в момента, не се притеснявам чак толкова, че ще бактерясам, нали има бактерии навскяъде около мен, тея панделки много бързо се разпадат и всяка седмица трябва да ис купувам.
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10