Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Жените с мъжки прически, как ви се струва?

16 Юли 2015, 13:22

е мъж с дълга коса е несериозно!

17 Юли 2015, 11:48

qwerryyy написа:е мъж с дълга коса е несериозно!

Зависи, сега да много модерни тези хипстътските опашки при мъжете, а някои от тях си изглеждат доста сериозни :mrgreen:

24 Авг 2015, 15:46

BeenieGal написа:

Зависи, сега да много модерни тези хипстътските опашки при мъжете, а някои от тях си изглеждат доста сериозни :mrgreen:

Ммммм някак ми е трудно и аз да ги възприема, но пък няма как да говоря за един мъж, при положение, че не харесвам мъже :D

09 Окт 2015, 10:53

Това че си мъж не означава, че не можеш да оцениш някой от твоя пол по красота или по нещо,което ти харесва. Това че сексуално не харесвашш мъжете, не значи че ги мразиш нали?

09 Окт 2015, 14:23

BeenieGal написа:

Хмм... мъжете или опашките им са сериозни, аз нещо не си падам точно по този тип, т.е. харесват ми самите господа, но не и прическите им!

20 Окт 2015, 14:09

Е, визията на мъжа е цялостна, не може да е отчасти такава и ти да се примиряваш :)

20 Окт 2015, 16:49

qwerryyy написа:Е, визията на мъжа е цялостна, не може да е отчасти такава и ти да се примиряваш :)

Все едно ти не си срещала красиви мъже, но с ужасни полуобръснати прически, така ли...?

08 Яну 2016, 16:28

Fancy написа:
qwerryyy написа:Е, визията на мъжа е цялостна, не може да е отчасти такава и ти да се примиряваш :)

Все едно ти не си срещала красиви мъже, но с ужасни полуобръснати прически, така ли...?

Какво е полуобръсната прическа?

03 Фев 2016, 15:18

На някои много им отива, зависи от структурата на лицето. Но определено правят впечатление, и жените се заглеждат даже :smile:

03 Фев 2016, 15:47

Аз не съм виждала жена с мъжка прическа, чак толкова къса.. :roll: Жена с къса коса съм виждала, но не и с мъжка прическа.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7