Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
26 Апр 2018, 17:40
На мен лично ми харесват, когато отиват на дадения човек. Но много зависи от формата на черепа и типа коса.
26 Апр 2018, 17:41
Въобще не ми харесват!!! Приличат на МОМЧЕТА! Трябва женственост, трябва красота!
26 Апр 2018, 18:32
Секси са, а и зглеждат по-млади. С жена ми вече сме на по 40+ ииии сега се подстрига, мнооого е яка

Все едно съм с нова жена.
24 Юли 2018, 17:18
Аве, мъже с женски пречески пО не ми тичат на логическата мисъл когато ми се появи. ония къде са намазани, епилирани с добре подредени къдрички около челцето.. зле прикрит синдром на меката китка. мдам
02 Авг 2018, 17:40
По принцип жените си се хресват с дълги коси, особено по-малдичките. Но с напредване н авъзрастта и косата на жената се променя както и всичко в нея. Според мен хайде да не е на 40, но към 50 години е хубаво и прическата да се поскъси малко, туй много ще я подмлади и ще я направи по-секси.
03 Авг 2018, 17:31
ivan.stoqnov написа:, но към 50 години е хубаво и прическата да се поскъси малко, туй много ще я подмлади и ще я направи по-секси.
С напредване на годините повечето жени се подстригват късо, не сте ли забелязали? Поддръжката е по-лесна, боядисването,... :) явно си идва този момент с времето.
03 Авг 2018, 17:56
Ми идва си времето ами... Колкото и да им се иска на жените да не е така и тяхната коса оредява с годините. И една по-къса коса по-лесно се поддържа.
06 Авг 2018, 17:25
За някои мъже това е интересна промяна :) говоря след време. Но, ако жената си е с къса коса по принцип, каквото и да си говорим - тя си се харесва и това е най-важното, нали?
06 Авг 2018, 17:59
ivan.stoqnov написа:Ми идва си времето ами... Колкото и да им се иска на жените да не е така и тяхната коса оредява с годините. И една по-къса коса по-лесно се поддържа.
Не оспорвам първата част от изказването ти, че косата на жената оредява и да, къса би била по-добре, защото няма да си личи, че е в лошо състояние.
Но който ти е казал, че къса коса се поддържа лесно, да знаеш, че те е излъгал.