Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот Elica » 29 Яну 2015, 17:59

Не ми се е случвало, но сигурно ще се разсърдя и ще си тръгна фръцната! :mrgreen:
Аватар
Elica

Мнениеот Yarost » 03 Фев 2015, 11:23

Здравейте, нова съм тук, но се надявам бързо да се впиша :)

Сега по темата - с човека с когото се виждам сега уж имаме отворена връзка, обаче мен много ме дразни, когато започнат да го обикалят някакви жени, а и той понякога им отвръща с лек флирт. Честно казано чувството никак не е приятно, защото аз никога не си позволявам да го правя.
Yarost

Мнениеот Tinki » 03 Фев 2015, 11:49

Привет, Yarost! :) От това, което си написала, май за теб връзката ви не е много отворена, иначе нямаше да ти правят впечатление флиртовете.
Tinki

Мнениеот Nightmare » 03 Фев 2015, 12:40

Tinki написа:Привет, Yarost! :) От това, което си написала, май за теб връзката ви не е много отворена, иначе нямаше да ти правят впечатление флиртовете.

Съгласна съм, че малко хора могат да имат истинска отворена връзка без да има сърдити, а за твоето положение, нали точно затова е отворена връзката, за да може да не се чувства ангажиран никой, т.е. флиртовете не бива да правят впечатление нито твоите, нито неговите :idea: ама мисля, че имаше и друга тема точно за това, ако я намеря ще ти я пусна, Yarost, там може да откриеш други съвети ;)
Nightmare

Мнениеот Yarost » 03 Фев 2015, 18:11

Nightmare написа:
Tinki написа:Привет, Yarost! :) От това, което си написала, май за теб връзката ви не е много отворена, иначе нямаше да ти правят впечатление флиртовете.

Съгласна съм, че малко хора могат да имат истинска отворена връзка без да има сърдити, а за твоето положение, нали точно затова е отворена връзката, за да може да не се чувства ангажиран никой, т.е. флиртовете не бива да правят впечатление нито твоите, нито неговите :idea: ама мисля, че имаше и друга тема точно за това, ако я намеря ще ти я пусна, Yarost, там може да откриеш други съвети ;)

Може би сте прави... хах, ще съм благодарна да споделиш темата, където има такива като мен със същите дилеми.
Yarost

Мнениеот Pipilota » 04 Фев 2015, 09:48

Е, ако връзката е отворена, аз ако съм на пук пък ще флиртувам, той като го прави и може би набързо ще си промени отношението.:)
А иначе не ми се е случвало мъжът ми да флиртува с никоя, сигурно после ще има му се подигравам, че флиртуват разни оборотни с него. :lol:
kukuvicac
Аватар
Pipilota

Мнениеот rabotnata pchela » 04 Фев 2015, 16:05

За щастие и на мен не ми се е случвало и се надявам да не разбирам, но предполагам, че ще ми стане доста тъпо и ще се размрънкам :
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот svetlozara » 22 Юли 2015, 14:59

Аз няма да изтърпя такова нещо, на мен не ми се е случвало да флиртува гаджето ми то или някоя с него, но ако го видя сигурно ще бъда много обидена, особено ако по някакъв начин отвръща на флирта. Но лошото е, че има много, готови да флиртуват въпреки че виждат, че обекта на желаният им е обвързан! :x
svetlozara

Мнениеот asdddwww » 22 Юли 2015, 15:56

Случвало ми се е един дасе опита да флиртува с приятелката ми. На нея й беше готино защото си правеше бъзици с него, но когато почна да става по-настоятелен го отпратих при охраната. :mrgreen:
Аватар
asdddwww

Мнениеот puhcheto » 22 Юли 2015, 16:24

svetlozara написа:Аз няма да изтърпя такова нещо, на мен не ми се е случвало да флиртува гаджето ми то или някоя с него, но ако го видя сигурно ще бъда много обидена, особено ако по някакъв начин отвръща на флирта. Но лошото е, че има много, готови да флиртуват въпреки че виждат, че обекта на желаният им е обвързан! :x

Изключително долно и грозно е, не го разбирам, аз също бих се обидила, независимо от това дали съм тази, която свалят или половинката й :evil:
Аватар
puhcheto

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски