23 Юли 2015, 11:34
23 Юли 2015, 12:26
Доста неприятно, но добре, че не е била много настоятелна, а мъжът ти отговаряше ли на флирта?Jully написа:Имаше един случай, бяхме на рожден ден на едно от децата ни, имаше доста родители и деца (различни, дори от групата в училище). Понеже мъжът ми доста пътува не знаеха кой е той и една майка доста се опита да пофлиртува с него, защото той е привлекателен мъж.Стана ми неприятно, че е избрала точно на рожден ден на дете да се сваля, а иначе той го прие с радост, повдигна му се самочувствието. Аз нищо не казах, но когато дойде време за тортата демонстративно извиках цялото семейство за снимка. На нея й стана доста тъпо.
04 Авг 2015, 16:03
Yarost написа:Здравейте, нова съм тук, но се надявам бързо да се впиша![]()
Сега по темата - с човека с когото се виждам сега уж имаме отворена връзка, обаче мен много ме дразни, когато започнат да го обикалят някакви жени, а и той понякога им отвръща с лек флирт. Честно казано чувството никак не е приятно, защото аз никога не си позволявам да го правя.
04 Авг 2015, 16:08
04 Авг 2015, 16:53
Локумът написа:В кой момент разбирате, че от отворена връзка вече сте в затворена такава?![]()
Той утре може пак да реши, че си е фрий!
05 Авг 2015, 06:28
05 Авг 2015, 09:59
Pipilota написа::shock: За добро утро започнах да си представям как се гърчат червеи и ... да, както и да е!
не съм била в отворена връзка, това е смешно, кво значи отворена връзка или си с някой, или не си.
05 Авг 2015, 10:16
Lilly_milly написа:Pipilota написа::shock: За добро утро започнах да си представям как се гърчат червеи и ... да, както и да е!
не съм била в отворена връзка, това е смешно, кво значи отворена връзка или си с някой, или не си.
И аз не го разбирам, ама това си е нещо нормално за младите, те се плашат от обвързване...
31 Авг 2015, 13:38
31 Авг 2015, 14:12
silver933 написа:Значи, имаш някой, с който правиш секс за удоволствие и в същото време си свободен да си търсиш гадже и да се срещаш с различни хора, Не мисля, че може да се получи, винаги ще има ревност от едната страна, колкото и да не искаме да го признаем.