Правила на форума
Добави отговор

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

23 Юли 2015, 11:34

Имаше един случай, бяхме на рожден ден на едно от децата ни, имаше доста родители и деца (различни, дори от групата в училище). Понеже мъжът ми доста пътува не знаеха кой е той и една майка доста се опита да пофлиртува с него, защото той е привлекателен мъж. :) Стана ми неприятно, че е избрала точно на рожден ден на дете да се сваля, а иначе той го прие с радост, повдигна му се самочувствието. Аз нищо не казах, но когато дойде време за тортата демонстративно извиках цялото семейство за снимка. На нея й стана доста тъпо. :lol:

23 Юли 2015, 12:26

Jully написа:Имаше един случай, бяхме на рожден ден на едно от децата ни, имаше доста родители и деца (различни, дори от групата в училище). Понеже мъжът ми доста пътува не знаеха кой е той и една майка доста се опита да пофлиртува с него, защото той е привлекателен мъж. :) Стана ми неприятно, че е избрала точно на рожден ден на дете да се сваля, а иначе той го прие с радост, повдигна му се самочувствието. Аз нищо не казах, но когато дойде време за тортата демонстративно извиках цялото семейство за снимка. На нея й стана доста тъпо. :lol:
Доста неприятно, но добре, че не е била много настоятелна, а мъжът ти отговаряше ли на флирта?

04 Авг 2015, 16:03

Yarost написа:Здравейте, нова съм тук, но се надявам бързо да се впиша :)

Сега по темата - с човека с когото се виждам сега уж имаме отворена връзка, обаче мен много ме дразни, когато започнат да го обикалят някакви жени, а и той понякога им отвръща с лек флирт. Честно казано чувството никак не е приятно, защото аз никога не си позволявам да го правя.

Е, не само по ника ти разбираме, че си Ярост :D Но нали все пак сте в отворена връзка, то и при нас беше така около година, ама сега вече сме си заедно и да, напълно те разбирам, че не е приятно, не знаеш какво се случва около него, в неведение си дали не е и с други, гадничко си е, колкото и да се правиш, че не ти пука!

04 Авг 2015, 16:08

В кой момент разбирате, че от отворена връзка вече сте в затворена такава? :mrgreen:
Той утре може пак да реши, че си е фрий!

04 Авг 2015, 16:53

Локумът написа:В кой момент разбирате, че от отворена връзка вече сте в затворена такава? :mrgreen:
Той утре може пак да реши, че си е фрий!

Като решат такива неща ги освобождаваш от присъствието си, но те са ок първата нощ, после се гърчат на червеи, само и само да сте заедно! :mrgreen:

05 Авг 2015, 06:28

:shock: За добро утро започнах да си представям как се гърчат червеи и ... да, както и да е!
не съм била в отворена връзка, това е смешно, кво значи отворена връзка или си с някой, или не си. :)

05 Авг 2015, 09:59

Pipilota написа::shock: За добро утро започнах да си представям как се гърчат червеи и ... да, както и да е!
не съм била в отворена връзка, това е смешно, кво значи отворена връзка или си с някой, или не си. :)

И аз не го разбирам, ама това си е нещо нормално за младите, те се плашат от обвързване...

05 Авг 2015, 10:16

Lilly_milly написа:
Pipilota написа::shock: За добро утро започнах да си представям как се гърчат червеи и ... да, както и да е!

И аз не го разбирам, ама това си е нещо нормално за младите, те се плашат от обвързване...

Защо да се плашим? Аз не се плаша, смятам, че така е нормално. Ок да имаш някой с който правиш секс 2-3 пъти но само толкова, не може 5 месеца да правите секс през ден ама да нямате връзка, да няма ревност, да няма други отношения, това са глупости.

31 Авг 2015, 13:38

Значи, имаш някой, с който правиш секс за удоволствие и в същото време си свободен да си търсиш гадже и да се срещаш с различни хора, Не мисля, че може да се получи, винаги ще има ревност от едната страна, колкото и да не искаме да го признаем. :)

31 Авг 2015, 14:12

silver933 написа:Значи, имаш някой, с който правиш секс за удоволствие и в същото време си свободен да си търсиш гадже и да се срещаш с различни хора, Не мисля, че може да се получи, винаги ще има ревност от едната страна, колкото и да не искаме да го признаем. :)

Обаче ако с мен флиртува някой ще се чувствам много поласкана, но не бих споделила мъжа си за да си достави това удоволствие.. :D
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11