Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

Мнениеот Pacienti » 31 Авг 2015, 15:34

S_Milenska написа:
silver933 написа:Значи, имаш някой, с който правиш секс за удоволствие и в същото време си свободен да си търсиш гадже и да се срещаш с различни хора, Не мисля, че може да се получи, винаги ще има ревност от едната страна, колкото и да не искаме да го признаем. :)

Обаче ако с мен флиртува някой ще се чувствам много поласкана, но не бих споделила мъжа си за да си достави това удоволствие.. :D

Хаха, моето си е мое, чуждото е общо... :)
Pacienti

Мнениеот Andrey » 31 Авг 2015, 16:03

Ей, винаги сте такива, какво лошо има малко да се флиртува, ако след това не става нищо, това е полезно за всеки, като се чувстваш вървежен може да даде добро отражение във връзката ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Yarost » 31 Авг 2015, 16:07

не е нужно да се обръща внимание,това го има навсякъде.
Yarost

Мнениеот Andrey » 31 Авг 2015, 16:12

Yarost написа:не е нужно да се обръща внимание,това го има навсякъде.

До някъде е така, ама винаги така почва да се мисли за евентуалния риск, който крие подобен флирт ;)
Аватар
Andrey

Мнениеот Krum » 01 Сеп 2015, 09:22

Много ясно, че има риск, флиртът може да им се хареса и после какво следва, зарязване, драми и сълзи. :) Не е нормално да се пускаш в някакво приключение или флирт или каквото и да е било и накрая да се отказваш, нали?
Аватар
Krum

Мнениеот Pacienti » 01 Сеп 2015, 10:24

Има хора, които са флиртаджии по природа, без да влагат нищо, само си поддържат егото по този начин. Като куче, което лае, но не хапе.:)
Pacienti

Мнениеот rabotnata pchela » 01 Сеп 2015, 10:44

Pacienti написа:Има хора, които са флиртаджии по природа, без да влагат нищо, само си поддържат егото по този начин. Като куче, което лае, но не хапе.:)

И това е така, но може би ако си свикнала с такоав поведение от половинката няма да ти е проблем, макар че все пак е неприятно. Имам приятелки, които са в такава ситуация, те стоят и си мълчат, а з не бих. Ако мъжът ми открито флиртува направо ще побеснея, аз съм краен човек, аз не бих флиртувала и очаквам същото държание и от него. Не мисля, че може по някаква причина да се прости подобно държание!
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Pacienti » 01 Сеп 2015, 11:25

rabotnata pchela написа:
Pacienti написа:Има хора, които са флиртаджии по природа, без да влагат нищо, само си поддържат егото по този начин. Като куче, което лае, но не хапе.:)

И това е така, но може би ако си свикнала с такоав поведение от половинката няма да ти е проблем, макар че все пак е неприятно. Имам приятелки, които са в такава ситуация, те стоят и си мълчат, а з не бих. Ако мъжът ми открито флиртува направо ще побеснея, аз съм краен човек, аз не бих флиртувала и очаквам същото държание и от него. Не мисля, че може по някаква причина да се прости подобно държание!

И аз не бих търпяла такова поведение. Мъжът ми е доста безпардонен в такива ситуации, веднага ме прегръща и целува, след което се обръща към жената и я пита какво каза... :mrgreen:
Pacienti

Мнениеот Elica » 01 Сеп 2015, 12:15

Имам приятелска двойка, в която двамата излизат и си флиртуват с различни мъже или жени съответно. И двамата се чувствам много по-добре след такова излизане, може би така повдигат самочувствието си и после са по-пламенни знам ли. :roll:
Аватар
Elica

Мнениеот Lili_pili » 01 Сеп 2015, 14:56

Elica написа:Имам приятелска двойка, в която двамата излизат и си флиртуват с различни мъже или жени съответно. И двамата се чувствам много по-добре след такова излизане, може би така повдигат самочувствието си и после са по-пламенни знам ли. :roll:

Това е странно и то много, ама всякакви двойки има, като се има предвид, че има такива, които си падат по суинга що да не и това? :roll:
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски