01 Сеп 2015, 15:09
Аз наистина съм на мнение, че може да се повдигне самочувствието, а след дълги години в една връзка онази тръпка вече я няма,ама хич няма да изтърпя да флиртува жена ми с някой, направо съм ги засилил и двамата в стената
01 Сеп 2015, 16:09
Локумът написа:Аз наистина съм на мнение, че може да се повдигне самочувствието, а след дълги години в една връзка онази тръпка вече я няма,ама хич няма да изтърпя да флиртува жена ми с някой, направо съм ги засилил и двамата в стената

Заради самочувствието и тръпката позволяваш ли си да флиртуваш...!?
01 Сеп 2015, 16:26
Че за какво друго да се флиртува, ако не е за тръпката, пък и не се знае какво може да излезе след това, обаче аз не бих се съгласил гаджето ми да флиртува, макар че аз обичам да го правя.
03 Сеп 2015, 10:15
Разбира се, би ми било неприятно, но не бих казала нищо, мъжът ми е такъв тип, че не си пада по подобни ограничения и ще каже, че правя от мухата слон.
04 Сеп 2015, 09:49
Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!
04 Сеп 2015, 12:10
Pipilota написа:Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!
Аз си мисля, че ако е сам пък и да си призная, аз ако съм сама що да не пофлуртувам малко за заабвление, какво лошо има
04 Сеп 2015, 17:52
rabotnata pchela написа:Pipilota написа:Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!
Аз си мисля, че ако е сам пък и да си призная, аз ако съм сама що да не пофлуртувам малко за заабвление, какво лошо има

Някои го приемат като предателство, въпреки, че мъжът ми се кефи като ме харесват, изпитва гордост, че има такава жена...
Леле, умря циганката дето ме хвалеше!
04 Сеп 2015, 21:52
То така е по-хубаво, има двойки, които наистина се ласкаят така, но има много, които ревнуват. Смятам, че ревността се поражда най-вече от това, че в такива ситуации усещат несигурност в себе си.
04 Сеп 2015, 23:19
Kaya написа:То така е по-хубаво, има двойки, които наистина се ласкаят така, но има много, които ревнуват. Смятам, че ревността се поражда най-вече от това, че в такива ситуации усещат несигурност в себе си.
В повечето случаи е въпрос на ревност, а и така сякаш е нормално, всеки си пази територията, моето си е мое, нали знаеш!