Правила на форума
Добави отговор

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

01 Сеп 2015, 15:09

Аз наистина съм на мнение, че може да се повдигне самочувствието, а след дълги години в една връзка онази тръпка вече я няма,ама хич няма да изтърпя да флиртува жена ми с някой, направо съм ги засилил и двамата в стената :twisted:

01 Сеп 2015, 16:09

Локумът написа:Аз наистина съм на мнение, че може да се повдигне самочувствието, а след дълги години в една връзка онази тръпка вече я няма,ама хич няма да изтърпя да флиртува жена ми с някой, направо съм ги засилил и двамата в стената :twisted:

Заради самочувствието и тръпката позволяваш ли си да флиртуваш...!? :idea:

01 Сеп 2015, 16:26

Че за какво друго да се флиртува, ако не е за тръпката, пък и не се знае какво може да излезе след това, обаче аз не бих се съгласил гаджето ми да флиртува, макар че аз обичам да го правя.

03 Сеп 2015, 10:15

Разбира се, би ми било неприятно, но не бих казала нищо, мъжът ми е такъв тип, че не си пада по подобни ограничения и ще каже, че правя от мухата слон. :mrgreen:

04 Сеп 2015, 09:49

Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!

04 Сеп 2015, 12:10

Pipilota написа:Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!

Аз си мисля, че ако е сам пък и да си призная, аз ако съм сама що да не пофлуртувам малко за заабвление, какво лошо има ;)

04 Сеп 2015, 17:52

rabotnata pchela написа:
Pipilota написа:Аз лично няма да съм доволна, ако ме няма и мъжът ми си позволява да флиртува, трябва да се знае, че когато имаш семейство не си готов да се раздаваш насам натам!

Аз си мисля, че ако е сам пък и да си призная, аз ако съм сама що да не пофлуртувам малко за заабвление, какво лошо има ;)

Някои го приемат като предателство, въпреки, че мъжът ми се кефи като ме харесват, изпитва гордост, че има такава жена...
Леле, умря циганката дето ме хвалеше! :lol:

04 Сеп 2015, 21:52

То така е по-хубаво, има двойки, които наистина се ласкаят така, но има много, които ревнуват. Смятам, че ревността се поражда най-вече от това, че в такива ситуации усещат несигурност в себе си.

04 Сеп 2015, 23:19

Kaya написа:То така е по-хубаво, има двойки, които наистина се ласкаят така, но има много, които ревнуват. Смятам, че ревността се поражда най-вече от това, че в такива ситуации усещат несигурност в себе си.

В повечето случаи е въпрос на ревност, а и така сякаш е нормално, всеки си пази територията, моето си е мое, нали знаеш! :mrgreen:

08 Сеп 2015, 12:53

Моето е мое, чуждото е общо? :lol: :lol: :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11