Правила на форума
Добави отговор

Re: Как реагирате, когато флиртуват с гаджето ви пред вас?

08 Сеп 2015, 13:17

Все пак какво е флирт, това не се ли случва между двама хора, не може единия да флиртува, а другия да стои. Ако има флирт той е между двамата. Тогава ще се разсърдя на моята половинка, че си е позволила да флиртува.

09 Сеп 2015, 12:33

Jully написа:Все пак какво е флирт, това не се ли случва между двама хора, не може единия да флиртува, а другия да стои. Ако има флирт той е между двамата. Тогава ще се разсърдя на моята половинка, че си е позволила да флиртува.

Ами има такъв тип хора, дето колкото повече им отказваш, толкова по настоятелни стават... :mrgreen:

09 Сеп 2015, 12:51

Pacienti написа:
Jully написа:Все пак какво е флирт, това не се ли случва между двама хора, не може единия да флиртува, а другия да стои. Ако има флирт той е между двамата. Тогава ще се разсърдя на моята половинка, че си е позволила да флиртува.

Ами има такъв тип хора, дето колкото повече им отказваш, толкова по настоятелни стават... :mrgreen:

Особено след 2 уискита стават още по-настоятелни.

12 Сеп 2015, 14:44

Такива мусенца ще му правя, ако флиртува някоя с него направо .. грр! :) Ще покажа че си има жена и няма нужда да търси други !

12 Сеп 2015, 15:08

Аз сигурно нищо няма да направя, май май, после обаче ще си отмъстя ако се е държал неадекватно! :)

14 Сеп 2015, 14:59

kauda написа:Аз сигурно нищо няма да направя, май май, после обаче ще си отмъстя ако се е държал неадекватно! :)

Смятам, че всеки човек има нужда от някакъв вид флирт, важно е как сте се нагодили вие двамата като отношения, дали сте наясно с това или единия все пак е засегнат :idea:

14 Сеп 2015, 21:36

Звучи сладурско да има такива флиртове, но ако са пред другия е неприятно и то много. Иначе стават за почесване на егото. :mrgreen:

01 Окт 2015, 10:22

svetlozara написа:Такива мусенца ще му правя, ако флиртува някоя с него направо .. грр! :) Ще покажа че си има жена и няма нужда да търси други !

Леле ;) това няма ли да те накара да се почувстваш зле, не трябва ли той сам да реши, че не желае да флиртува а си има гадже/ жена?

01 Окт 2015, 11:24

Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си. :)

01 Окт 2015, 12:00

Pacienti написа:Аз съм за флирта, но между партньорите, това че имаш връзка с някого не означава, че не може да флиртувате помежду си. :)

Даа, особено важно е и жената да се глези пред мъжа си и да поддържа любовта :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11