Пияни преподаватели в Алма Матер рушат етични норми!

Всяко мнение има място на ринга и никой противник не е за подценяване - не се караме, а дискутираме!

Пияни преподаватели в Алма Матер рушат етични норми!

Мнениеот nushi.kisyova » 29 Ное 2013, 12:34

„Морал на градус”, така е озаглавено клипчето, на което попаднах с дата 27 ноември. Потресена от историята, нямаше, как тази тема да не попадне тук, за да науча мнението ви! Все пак ние или вашите деца са студенти на този университет и мисля, че трябва да се запази честта, както на преподавателите, така и на Алма Матер!

Ето и историята от клипа, ако не сте попадали все още на нея!

Добре проявените операторски заложби на един от студентите, които окупират Алма Матер, представя с нагледна информация, как двама изявени преподаватели, от същият университет в самата сграда са си устроили „матине”.

Изненаданите студенти са посрещнати от още по-изненаданите пияни преподаватели “с цигара в уста и пластмасова чаша, пълна с водка, в ръка те се позоваха на научния си авторитет като основание за поведението си", пишат студентите!

Кажете ми що за безочие е това, на какво могат да научат собствените си деца, а и нашите след това? Това място трябва да бъде „свято” за тези, които са дошли да вземат най-ценното от него – знанието, а каква точно е реалността?

Къде е етичната норма, познати ли е на тези преподаватели, а защо точно в такъв критичен момент излизат кирливите ризи на системата ни, от която са част и преподавателите?
nushi.kisyova
 
Мнения: 252
Регистриран на: 19 Ное 2013, 12:42

Re: Пияни преподаватели в Алма Матер рушат етични норми!

Мнениеот bojo_kolev » 29 Ное 2013, 12:37

Отдавна се е прекрачила, дори забравила тази етична норма, за която ти спомена! Не може да се очаква от студентите различно поведения, щом преподавателите влизат в лекции пияни! Всичко това е едно голямо огледало, като виждате какви хора преподават, може сами да се досетите, какви хора излизат от този университет!
bojo_kolev
 
Мнения: 283
Регистриран на: 01 Окт 2013, 12:35

Re: Пияни преподаватели в Алма Матер рушат етични норми!

Мнениеот Паулу Коелюв » 11 Сеп 2019, 17:12

Нищо ново под слънцето! Отдавна е така. И не само в университета. И в училищата ги има такива преподаватели. Въпросът е кой ги държи на работа и защо не са санкционирани до сега? Ама май това е риторичен въпрос...
Аватар
Паулу Коелюв
 
Мнения: 345
Регистриран на: 05 Сеп 2019, 11:09


Назад към Сблъсък

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта

cron