За Коледа - практични или сантиментални подаръци?

Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.

За Коледа - практични или сантиментални подаръци?

Мнениеот annydance » 03 Дек 2013, 12:27

Мисълта за коледните празници започна да се промъква и в моята глава! Съответно и размислите, с какво да зарадвам близките си и най-вече половинката!

Вчера си говорихме с една приятелка на тази тема и стигнахме до това, че мъжете нямат никакви проблеми относно коледното пазаруване! Те знаят за какво е мрънкало гаджето им половин година, прежалили са сумата и са готови с подаръка! Показват, че са практични, но и, че са слушали и запомнили желанието на половинката си!

Как обаче пазаруват жените за Коледа? Отговорете ми на този въпрос – взимат по-сантиментални подаръци, които радват само окото или…?!
За себе си не мога да отговоря, понеже съм много колеблива и никога не зная какво да подаря, най-накрая избирам първото, което ми се е набило на очи!

Как го правите вие и какво надделява практичността или сантименталността? Как избирате подаръците за Коледа – за половинката, за родителите ти, а за неговите?
annydance

Re: За Коледа - практични или сантиментални подаръци?

Мнениеот dessiblond » 03 Дек 2013, 12:33

Най-често и аз действам като мъжете - зная какво му се иска да си вземе, макар че неговите желания започнаха доста да надхвърлят нашия бюджет!
А вие имате ли коледен бюджет, т.е. сума, до която ще пазарувате (специално за подаръци говоря)?!
dessiblond

Мнениеот sofi_black » 03 Дек 2013, 13:53

Никога не сме имали бюджет или нещо такова, но при мен е трудно понеже не съм сигурна дали това, което му купя ще му хареса, когато остава въпрос за дрехи, например! Много ми е труден моя! Иначе на родителите му, както и на моите купуваме неща, от които знаем, че имат нужда, ако не знаем... :D купувам на майка му гоблен или нещо такова :)
sofi_black

Мнениеот djudjanka » 16 Дек 2013, 11:51

Аз като че ли съм за практичните подаръци. Обичам да купувам неща, които знам, че ще влязат в употреба, но и ще зарадват притежателя си. За тази цел трябва добре да познаваш човека, за когото избираш подарък - ценител на ръчно изработените изделия, обича да чете, интересува се от мода и т.н. Какъвто и да е, но да е избран с желание и подарен с любов. ;)
Аватар
djudjanka

Мнениеот m.vulev » 16 Дек 2013, 13:25

И аз предпочитам практичните подаръци! Мразя да подарявам сувенири, било то и за колега или някой, който не познавам така добре! Що се отнася до приятелката или родителите ми със сигурност зная, от какво се нуждаят и какво би им харесало, без излишните въпроси! ;)
m.vulev

Мнениеот маиналандиа » 17 Дек 2013, 17:53

Коледния Дух витае около мен по това време на годината и ми се иска от ДУША и СЪРЦЕ да ти препоръчам да си направиш
КОЛЕДЕН ПОДАРЪК!!! Сега са пуснали огромни намаление и можеш да се възползваш от тях с кода за отстъпка : cupidon15 ;)
маиналандиа

Мнениеот S_Milenska » 01 Дек 2014, 12:06

У нас подаряваме подаръци само на детето, в наши дни луксове да се купуват подаръци за всеки втори е нещо невъзможно, честно да ви призная. Вземаме само подарък на родителите на мъжа ми, ако ходим на гости и тях и не надвишавам 20лв., вземам нещо малко.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот fairy » 11 Ное 2016, 15:54

Аз повече се ориентирам към практичните подаръци, но не от сорта на чорапи или нещо такова :smile: . Гледам хем да е практично, хем да е с вкус.
fairy

Мнениеот Kaya » 11 Ное 2016, 16:09

Главно дрехи купувам за Коледа, но тази година мисля да разнообразя, работата е там, че съм далеч от идеите, омръзна ми всяка година и всеки път да се чудя. :roll: Ще ми се просто да ми кажат какво искат. :roll:
Ако си знаете цената, значи се е налагало да я казвате на някого.
Аватар
Kaya

Мнениеот PasDeDeux » 15 Ное 2016, 16:34

И мен чуденето повече ме изморява, отколкото обикалянето по магазините :lol: . Каквото ми хареса общо взето е работата, независимо дали практично или символично.
PasDeDeux

Назад към Актуални теми, новини, идеи и въпроси