Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
20 Яну 2015, 13:51
Мисля, че в този случай няма да има победители - всички губят. Жената ако има малко достойнство поне не би простила, че мъжът си е хванал любовница.
12 Сеп 2015, 09:03
Такива избори изобщо не трябва да има бе хора. Какво значи какво предпочита мъжа? А ние ако предпочетем любовник се почват едни драми безкрайни!
14 Сеп 2015, 13:49
Rali_hr написа:Такива избори изобщо не трябва да има бе хора. Какво значи какво предпочита мъжа? А ние ако предпочетем любовник се почват едни драми безкрайни!
Е ако единия ще има любовник, честно е и другия да си има такъв, нали?
15 Сеп 2015, 08:47
Не знам що може да се предпочете любовницата, ако ще е тя, да се свършва и да не се въртят повече драми
15 Сеп 2015, 09:58
Kremiliya написа:Rali_hr написа:Такива избори изобщо не трябва да има бе хора. Какво значи какво предпочита мъжа? А ние ако предпочетем любовник се почват едни драми безкрайни!
Е ако единия ще има любовник, честно е и другия да си има такъв, нали?

Е, по-нормално от това май няма накъде, а и това сякаш са по-нормални човешки взаимоотношения, особено докато са малки децата и имат нужда от двама родители, независимо какво се случва между самите възрастни
20 Окт 2015, 10:43
Малко са хората, които могат да продължат така и всеки да си има любовник, най-малктоо докато се стигне до там единия е наренен и не може да изкара спокоен и да си знае, че другия му кръшка яко. Ама в името на децата..
20 Окт 2015, 11:08
Rali_hr написа:Малко са хората, които могат да продължат така и всеки да си има любовник, най-малктоо докато се стигне до там единия е наренен и не може да изкара спокоен и да си знае, че другия му кръшка яко. Ама в името на децата..
Наранен може да е само ако му пука за човека до него или ако не приема фактите, въпреки че съм израснала в семейство със супер морал, то и аз го разбирам такова положение.
20 Окт 2015, 12:37
Добре де, сякаш има начин, едновременно и двамата да спрат да изпитват чувства, не стават така нещата.

Просто се случва малко по малко и затова винаги едниия поне страда от такова развитие ...
25 Ное 2015, 17:26
Те тея две неща нямат нищо общо помежду си. :)
25 Ное 2015, 18:06
rabotnata pchela написа:Добре де, сякаш има начин, едновременно и двамата да спрат да изпитват чувства, не стават така нещата. :) Просто се случва малко по малко и затова винаги едниия поне страда от такова развитие ...
Но е възможно да се изстрада, докато сте във връзката все още, не е необходимо да е след това чак, не, че има приятен начин за страдание, но...