Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания
Правила на форума
Добави отговор

Re: Можем да отслабнем и с чиа?!

20 Яну 2015, 18:16

Могат да се поръсят върху салата или ястия. Обаче четох някъде, че било хубаво да се накисват предварително защото можело да се раздразни стомаха. Аз като правих овесените сладки ги сложих така в сместа, сухи.

20 Яну 2015, 22:12

Не съм я опитвала изобщо тази чиа, днес я видях как изглежда, но не съм яла от нея, може да си взема, но не вярвам, че все е нещо можем да отслабнем, според мен всичко е по-скоро комбинация от хранене, отколкото нещо специално.

21 Яну 2015, 15:41

Burborino написа:Могат да се поръсят върху салата или ястия. Обаче четох някъде, че било хубаво да се накисват предварително защото можело да се раздразни стомаха. Аз като правих овесените сладки ги сложих така в сместа, сухи.

Е ти ако си сложиш във овесените ядки някаква течност всичко се нарежда ;)

14 Апр 2017, 12:30

Аз вече взех и хапвам, не спазвам предписания дали да са накиснати или не, те толков абързо се накисват, че и в салатата бързо си стават такива желирани.

15 Апр 2017, 08:30

Аз хапвам чия с плодове и кисело мляко, действа ми добре на перисталтиката, всеки ден хапвам по малко и нямам проблеми с тоалетната. Но чак за някакво отслабване.. :)

02 Май 2017, 15:22

Ваня Стойчева написа:Аз хапвам чия с плодове и кисело мляко, действа ми добре на перисталтиката, всеки ден хапвам по малко и нямам проблеми с тоалетната. Но чак за някакво отслабване.. :)

Може би на това се разчита за отслабването, знае ли човек. :roll: За мен е смешно да се слагат някакви големи надежди и заложби на чията. ;)

06 Май 2017, 09:18

Пълни глупости са това, аз ако ям чия и после изям 2 мекици, познайте кога и колко ще отслабна. :lol:

16 Юни 2017, 11:30

На мен чията ми действа много на стомаха, разбирайте, ходя си до тоалетната без проблем. Но и не рядко от нея ме боли корема и много ме издува, може би заради този гел, който се образува около нея. Определено намалява апетита, но е много по-важно как и с какво се комбинира тази чия, за да има ефект. Иначе най-различни неща могат да подействат на цялостното състояние.

16 Юни 2017, 16:01

Е тя чията няма ли основно такава пречистваща функция.. ако се кара само на чия ще се отслабне, ама ако се кара и на храна и на чия може и да не се получи.

18 Юни 2017, 10:18

Ох, ако ставаше да ям хамбургер и да поръся отгоре чия и да отслабна! : Винаги съм се чудила на такива ... не знам плодове, зеленчуци, семенца, не знам какво се води чията точно.
Но както се казва "да отслабнем с джинджифил, с куркума, чия, годжи бери" и не знам си още какво си. Сякаш не трябват допълнителни усилия както във всяка една диета, ами точно като се хапнат тези неща и магията ще стане. Да бе да!
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2