Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Мъжете са винаги между чука и наковалнята!

12 Апр 2015, 11:37

Anka написа:Жените сме малко психопати, постоянно притискаме мъжете, но малко от нас си го признават ;)

Това е казано много точно. Аз пък смятам, че мъжете трябва да приемат спокойно и с разбиране този факт. :)

13 Апр 2015, 10:15

A oсобено, когато става въпрос и за свекървата, тогава горките не ги виждам, но в много случаи старото поколение е само от зверове. :mrgreen:

14 Апр 2015, 10:50

Такова им е на мъжете, хич не им е лесно, но това е положението, трябва да успеят да намерят баланса в отношенията с жените, родителите си, децата и работата дори.

29 Юни 2015, 16:03

Много правилно, във всяка една връзка и всяко едно действие мъжете са между чука и наковалнята, жените все намират за какво да мрънкат и да са недоволни и напрежението расте и расте..

29 Юни 2015, 16:34

Мъжете вече сме в ужас, когато почне да говори жената, хаха :lol:
Много е тъпо това, че постоянно ни поставят в неприятни ситуации, особено пък когато става въпрос за комуникацията с родителите ни - главно майка ни. Е познайте тогава между две жени за нас какъв ужас настъпва..

29 Юни 2015, 17:26

Смятам, че всеки е както си го направи, аз никога не съм поставяла в подобно положение мъжа ми, ако той сам се е насаждал е друго или ако майка му иска той да се чувства зле :roll:

29 Юни 2015, 18:20

Fancy написа:Смятам, че всеки е както си го направи, аз никога не съм поставяла в подобно положение мъжа ми, ако той сам се е насаждал е друго или ако майка му иска той да се чувства зле :roll:

Е ти явно си някакво съкровище, до което всеки иска да се докопа, признай си! :lol: В повечето случаи жените ни вадите душата, а това се случва рядко с памук! :mrgreen:

30 Юни 2015, 06:12

Аз пък не мога да ги мисля мъжете, след като майките им са някакви извънземни, аз не нося вина за това, да се оправят с тях както намерят за добре. ;)

30 Юни 2015, 10:08

Pipilota написа:Аз пък не мога да ги мисля мъжете, след като майките им са някакви извънземни, аз не нося вина за това, да се оправят с тях както намерят за добре. ;)

E ти пък може ли да си толкова лоша :lol:

03 Сеп 2015, 13:08

Pipilota написа:Аз пък не мога да ги мисля мъжете, след като майките им са някакви извънземни, аз не нося вина за това, да се оправят с тях както намерят за добре. ;)

хахаха ако не ме лъже паметта ти си майка на двама синове, какво извънземно ще си ти, когато си намерят моми? :lol:
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5