но е факт, че малко прекаляваме с изискванията към мъжете си, особено ако имаме проблеми в семейството и сме решили, че свекървата е много лоша, или за каквото и да е било. Рядко се среща жена, която да е доволна от роднините на мъжа си.
Rali_hr написа:хаха, Мироне хвана я на тясно
но е факт, че малко прекаляваме с изискванията към мъжете си, особено ако имаме проблеми в семейството и сме решили, че свекървата е много лоша, или за каквото и да е било. Рядко се среща жена, която да е доволна от роднините на мъжа си.
qwerryyy написа:Все пак за това са мъже, трябва да им е заложено да се справят в такива ситуации, нали! След като имат жени и майки, или други обстоятелства, които да изнервят.. мисля, че са достатъчно корави да се справят с това
Anka написа:qwerryyy написа:Все пак за това са мъже, трябва да им е заложено да се справят в такива ситуации, нали! След като имат жени и майки, или други обстоятелства, които да изнервят.. мисля, че са достатъчно корави да се справят с това
Генетично им е заложено направо на мъжете да се справят, но ние не го оценяваме
Monika_Spasova написа:Е, хубава работа, да няма битка между половете ще ни обезсмисли половината живот
Ginger написа:Monika_Spasova написа:Е, хубава работа, да няма битка между половете ще ни обезсмисли половината живот
Леле за какви неща живеят и се борят хората, аз все си мисля, че това е един от най-безумните спорове, които могат да се водят, независимо за какво става въпрос, само като разбера, че се намесва дразгата мъж-жена... всичко приключва!
Monika_Spasova написа:Ginger написа:Monika_Spasova написа:Е, хубава работа, да няма битка между половете ще ни обезсмисли половината живот
Леле за какви неща живеят и се борят хората, аз все си мисля, че това е един от най-безумните спорове, които могат да се водят, независимо за какво става въпрос, само като разбера, че се намесва дразгата мъж-жена... всичко приключва!
Винаги ги еимало и винаги ще ги има тези спорове, по един или друг начин се намеква за тези различия, и за нещо малко, и за нещо много по-сериозно.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта