Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Да бъдеш кум – какво се изисква от теб?

09 Дек 2013, 15:15

Здравейте! Вчера ме приятелска двойка ме поканиха да кумувам на сватбата им!
Малко съм шокиран, понеже се съгласих, а нищо не зная за това, какви се изисква да бъдеш кум.

Нямам представа какви са ритуалите и каква е моята роля освен да нахлузя костюм и да се усмихвам на снимките!

Всъщност няма и никаква идея, какъв костюм трябва да си купя! По-официален ли да е, понеже не съм от типа мъже - костюмари и едва ли ще ми отива много или по-скоро спортно – елегантен, хем ще мога да го нося и по други поводи!

Кажете ми каква е моята роля, какво се изисква от мен, дано не ме карат хоро да играя. А това с пилето и тортата, задължително ли е?
Ужас, мога ли да отменя кумуването си, едва ли ще е от най-удобните моменти в живота ми, но ако не мога да си изпълня задълженията?

Re: Да бъдеш кум – какво се изисква от теб?

09 Дек 2013, 15:22

Много е относително това. Вече доста хора не изпълняват ритуалите, които обикновено се правят. Не се безпокой, ако отмениш това да бъдеш кум само може да разочароваш приятелите си. Те знаят най-добре, какво ще се случи, така че питай тях, но нека да наближи и това. Що се отнася до костюма, по-добре е да разбереш къде ще се провежда сватбата и дали ще е вечерна или дневна! ;)

10 Дек 2013, 14:27

Никога не са ми възлагали такава отговорна функция за сватбения си ден, но съм сигурен, че ще бъде забавно и супер веселяшко, не се отказвай, ще стане крайно неудобно!

08 Дек 2014, 15:49

Е, ако сте приятели може всичко! :) Важното е да се забавлявате, приятелите ти ще ти кажат какво се изисква от теб. Костюма е по-сложната част, ако всички са много официални, ти няма как да си кум, пък с костюм с кръпки на лактите нали :mrgreen: и така, забавно е, а традициите с пилето и тортата са по желание на младоженците, това все пак си е техния ден :)

09 Дек 2014, 15:38

Бях кума на една сватба, имаше си ангажименти, но беше много забавно, кумът много се беше притеснил, но всичко мина добре. Хубаво е да знаеш, че някой те оценя ;)

11 Дек 2014, 12:12

Мъжете май доста се притесняват от танца с пилето, все пак мислете, че това е денят на вашите приятели и те засвидетелстват голямо уважение към вас, като ви избират за кумове ;) Така или иначе, докато дойде времето за пилето, всички са тотално пияни хаха :)

11 Дек 2014, 17:37

Кумове, гледайте поне до ресторанта да стигнете трезви вие и младоженеца, не забравяйте, че той е ваша отговорност :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

13 Дек 2014, 15:38

Винаги съм искала да бъда кума, ама никога не ми се е случвало :(

18 Май 2015, 14:05

rabotnata pchela написа:Винаги съм искала да бъда кума, ама никога не ми се е случвало :(

като дойде това време ще ти се отще повярвай ми :))

19 Май 2015, 09:25

Krum написа:
rabotnata pchela написа:Винаги съм искала да бъда кума, ама никога не ми се е случвало :(

като дойде това време ще ти се отще повярвай ми :))

Няма, няма, ще ми бъде много готино, аз съм сигурна в това :))
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2