Скенар терапия и страничните ефекти?

Скенар терапия и страничните ефекти?

Мнениеот zheleva212 » 10 Дек 2013, 12:52

Започнах все повече да се интересувам от този вид терапия, понеже често виждам публикации за нея. Някои казват, че е много успешна, но една приятелка ми се от сериозните странични ефекти на Скенар терапията!

Имаше безсъние, което дълго време я тормозеше! Лекуваше се с всякакви билки, само и само да отмине. Така и стана седмица или две беше спала спокойно до момента на Скенар терапията. Всичко започна отначало, като усилията и изпитите билки отидоха на вятъра.

Какви са вашите впечатления за Скенар терапията, изпробвали ли сте? Чували ли сте за такива странични ефекти, които може да породи? До колкото бях запозната преди тази история, мислих, че няма странични ефекти терапията!
zheleva212
 
Мнения: 383
Регистриран на: 20 Ное 2013, 16:51

Re: Скенар терапия и страничните ефекти?

Мнениеот nushi.kisyova » 10 Дек 2013, 12:55

Не твърдя, че съм капацитет, но до колкото зная е възможно да се възвърнат стари симптоми! В такъв случай Скенар терапията, трябва да бъде комбинирана с друга!
nushi.kisyova
 
Мнения: 252
Регистриран на: 19 Ное 2013, 12:42

Re: Скенар терапия и страничните ефекти?

Мнениеот bezkraina » 10 Дек 2013, 20:23

Здравейте !Използвах Скенар терапията след дълго проучване и изчитане на всякаква информация в нета през 2009 година .Мога да кажа , че от тогава спя вечер ! След раждане на първото си дете бях изкривена и след направени снимки близо 20 години след това се установи , че имам проблеми и износвания на седалищни прешлени . След курс от 10 посещения при Скенар терапевт станах нов човек . Сега спя и на обикновена пружина , а преди само на твърда плоскост .След една година отново посетих Скенар центъра , защото имам и синузит с алтернативно и единствено лечение почистване с лазер . Имам позната подложила се на тази интервенция и в момента отново страда . Да , ще прозвучи като рекламна фраза , но след поредния 10 дневен курс на Скенар терапия нямам и помен от стария синозит . Дори нещо повече , изгладиха ми се бръчките по лицето !!!Знам ,че за този вид терапия е необходимо поне веднъж в годината да се правят профилактични терапии на дадените засегнати области . Опитайте , това е по-добрия вариант на лечение от инжекции , лекарства и всякакви физиотерапии .Знам, че в момент на криза парите се стопяват , но ако се разболееш пак ги даваш и то много повече , защото всеки иска пари ! А резултатът не винаги е такъв какъвто искаме . И още нещо ! Много е важно да намерите подходящия център и терапевт , който практикува тази терапия .Има много хора , които са си закупили уреда , но при условие ,че не са завършили нито едно обучение и нямат никаква представа от анатомия и физиология , по -добре не рискувайте !
bezkraina
 
Мнения: 1
Регистриран на: 10 Дек 2013, 20:09

Re: Скенар терапия и страничните ефекти?

Мнениеот Mishima01 » 30 Яну 2015, 09:51

- развитие на яйчникови кисти и кисти изпълнени с тъмнокафява материя, подобна на течен шоколад, оттам названието "шоколадени кисти на яйчника" (такива кисти са характерни за ендометриозата, но в много случаи имаме ендометриоза, без да имаме шоколадени кисти)
Mishima01
 
Мнения: 1
Регистриран на: 30 Яну 2015, 09:30


Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани с Алтернативна, холистична медицина и лечебно хранене

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта