Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
12 Авг 2015, 16:41
Malina написа:Аз съм съгласна, че е добре да си пазим кръста, но не и с цената на високо запасани дрехи, има и други начини, някой във форума беше писал, че ползва дамско боди дори!

Хахаха, разби ме, само като си го представя как се закопчава, може и инцидент да се случи...
12 Авг 2015, 16:48
Да и за мен е опасно, а се чудя може би могат да се направят и мъжки бодита, които да пазят наистина хората, но бих казала, че ще е доста неудобно и ние жените да свикнем с това нещо.
12 Авг 2015, 16:55
kauda написа:Да и за мен е опасно, а се чудя може би могат да се направят и мъжки бодита, които да пазят наистина хората, но бих казала, че ще е доста неудобно и ние жените да свикнем с това нещо.
Борат го е измислил, мъжко боди тип банския на Борат...
13 Авг 2015, 07:41
На Борад бодито не пази ни гръб, ни нищо, само помага за абсурден външен вид.
17 Авг 2015, 16:30
Pipilota написа:На Борад бодито не пази ни гръб, ни нищо, само помага за абсурден външен вид.

По кои точно дяволи стигнахте от винтидж модата до Борад, някак не е честно
09 Сеп 2015, 17:21
PasDeDeux написа:Pipilota написа:На Борад бодито не пази ни гръб, ни нищо, само помага за абсурден външен вид.

По кои точно дяволи стигнахте от винтидж модата до Борад, някак не е честно

Пий си хапчетата момиче или се облечи в бодито на борад и си дири щастието.
10 Сеп 2015, 10:14
Ужас, наистина как стигнахте в тази тема до бодито на борад, а и то е подходящо за противоположния ни пол, хаха!
08 Окт 2015, 13:01
Тази година си взех стархотна пола с висока талия и сега се опитвам да се разберем с нея, не знам дали ще успея да и свикна, какви блузи са подходящи за високата талия?
08 Окт 2015, 14:07
Anka написа:Тази година си взех стархотна пола с висока талия и сега се опитвам да се разберем с нея, не знам дали ще успея да и свикна, какви блузи са подходящи за високата талия?

Според мен й отиват, както по-свободни и феерични

например

- 12_heart-print-prices.jpg (16.31 KiB) Прегледано 614 пъти
така и такива по тялото, като по-зимен вариант

- 1359726445_1000.jpg (12.67 KiB) Прегледано 614 пъти

като аз във втория мисля, че бих се чувствала доста по-удобно
10 Ное 2015, 15:44
И на мен ми харесва повече втория вариант, много зависи от кройката, като цяло. Но определено не обичам широките блузи, като тази риза. Напомнят ми на 90-те когато се носеха големи блузи и впити дънки с висока талия, доста кофти!