Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
17 Сеп 2015, 16:39
НЕ е така, по кварталите даже децата излизат заедно и се прибират заедно и по-често са в голяма компания, докато много често се случва че по центъра са си сами.
18 Сеп 2015, 12:28
Има таксита, не знам какъв може да е проблемът в излизанията.

А и по центъра много често цените са убиец, не знам освен ако не си в наследствено жилище как можеш да си го позволиш..
22 Сеп 2015, 16:46
Kremiliya написа:Има таксита, не знам какъв може да е проблемът в излизанията.

А и по центъра много често цените са убиец, не знам освен ако не си в наследствено жилище как можеш да си го позволиш..
Ти как си представяш излизането и прибирането на отрочетата ти да са по 40 лева само за пътни... като говорим за цени?!?!?
23 Сеп 2015, 14:21
dejavu написа:Kremiliya написа:Има таксита, не знам какъв може да е проблемът в излизанията.

Ти как си представяш излизането и прибирането на отрочетата ти да са по 40 лева само за пътни... като говорим за цени?!?!?
E то по тази логика всичките по кварталите са тотално отритани, айде моля ти се.

Има си карти а и аз не знам колко толкоав огромни градове има в България че да е огромен проблем ...
05 Окт 2016, 14:23
За съжаление финансовите възможности определят къде да е жилището, дали да е ново или старо строителство и така нататък. Може да искаме много неща, но в крайна сметка правим доста компромиси заради парите.
06 Окт 2016, 09:25
Най-изгодно си остава ако успееш да си вземеш стар имот наследствен, дори и да го купиш.

Много е трудно да се купи ново жилище, освен ако някой не дойде да ти го даде, или не си приятел много близък със строителя, за да успееш да го вземеш на по-приемлива цена.
06 Окт 2016, 12:16
Аз като избирам първо гледам дали е светло жилището, дали са сменени дограмите и банята. Ако това е тип-топ, другото по бих могла да го преглътна.
06 Окт 2016, 13:40
Всички искаме да живеем в центъра, на таиха улица, в готин квартал, но няма как да стане. Важно, според мен е блока да е здрав, да не е панелка, да е чист и поддържан входа, апартамента дори и да не е със сменени дограми, да си личи, че няма проблеми като отлепена мазилка и паднал таван. Другото може да се коригира.
12 Окт 2016, 14:05
Ако се нуждае от голям ремонт и сменяне на основни неща като тръби, дограми и т.н. за какво ти е?
12 Окт 2016, 14:23
klara написа:Ако се нуждае от голям ремонт и сменяне на основни неща като тръби, дограми и т.н. за какво ти е?
Много хора живеят по стари жилища и понякога се налга и такъв основен ремонт и лошо няма. :) А и много често, ако ти харесва мясттоо блока и т.н. може и да се прежалиш за ремонта. :)