Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Как да намалим апетита си към сладко?

28 Ное 2017, 12:30

Единствения начин е, като се спре окончателно яденето на сладки неща, само така може да се промени тялото, възприятията му и да се откаже то сладкото, или поне наистина да го намали. Защото колкото повече се оставяме на това желание да ядем сладко, толкова повече ни се яде сладко и накрая се получава така, че и ден не можем да изкараме без някоя бисквитка, шоколадче, или повече.

29 Ное 2017, 11:03

Пробвала съм да не ям сладко известно време, но не ми се получава, винаги се нуждая от него и си го търся.

26 Апр 2018, 15:24

svetlozara написа:Пробвала съм да не ям сладко известно време, но не ми се получава, винаги се нуждая от него и си го търся.

защото храната ти не е била подходяща, най-добър резултат има, ако се ограничат въглехидратите, по този начин тяллото малко по малко започва да се откъсва от нуждата за бързи въглехидарати, каквито са и сладките неща.

26 Апр 2018, 17:31

Моля споделете опит, аз също съм пристрастена към сладкото. Но към оноваа най-лошото и калорично. Бях чела за дъфчене на някакви листа, но не си спомням какви бяха. Някой ще кажели изпитан метод?

26 Апр 2018, 19:54

Милинка написа:Моля споделете опит, аз също съм пристрастена към сладкото. Но към оноваа най-лошото и калорично. Бях чела за дъфчене на някакви листа, но не си спомням какви бяха. Някой ще кажели изпитан метод?

Почни да го заменяш но се и храни по-пълноценно, ако ядеш закуски и такива мазни храни, които бързо повишават кръвната захар и после рязко спада,гладът за сладко идва естествено,

27 Апр 2018, 09:54

Диета, момичета, трябва да се научите да се храните пълноценно. Изключете белия хляб, картофите и ориза и бъдете стриктни, както и пакетираните храни естествено, ще видите, че малко по малко този глад ще изчезне, но само ограничавайки сладкото, без други промени, гладът за него ще остане.

27 Апр 2018, 13:45

аз обичам сладкото. никак не ми се отразява иощехващам окото. :chickencatch: не мога да ви разбера, пиленца какво пищите с тия ваши килограми помислете и за нас мъжете с мераци за пълни шепи :chickencatch:

27 Апр 2018, 16:22

Мирослав Комшийски написа:аз обичам сладкото. никак не ми се отразява иощехващам окото. :chickencatch: не мога да ви разбера, пиленца какво пищите с тия ваши килограми помислете и за нас мъжете с мераци за пълни шепи :chickencatch:

А да, така е на приказки, всички си мислят, че дебелите са като "plus size" модел, които едва хващат 65 килограма. Мъжете могат да са дебели и са "големи българи" а жените стават "свиня'' като напълнеят малко. Затова са и толкова притеснени всички за фигурата си.

27 Апр 2018, 16:49

Kaya написа:
Мирослав Комшийски написа:аз обичам сладкото. никак не ми се отразява иощехващам окото. :chickencatch: не мога да ви разбера, пиленца какво пищите с тия ваши килограми помислете и за нас мъжете с мераци за пълни шепи :chickencatch:

А да, така е на приказки, всички си мислят, че дебелите са като "plus size" модел, които едва хващат 65 килограма. Мъжете могат да са дебели и са "големи българи" а жените стават "свиня'' като напълнеят малко. Затова са и толкова притеснени всички за фигурата си.
+
Винаги съм се радвала на най-много мъжко внимание, когато съм била над обичайното си тегло. аз самата трудно се възприемам и имам комплекси, а мъжете са като пощурели.. стой та гледай. Снощи едвам се отървах от лапичките на едно спортно гадже, ама нали не изневерявам и на... трябваше да бягам. Но пък самочувствието ми порасна с една идея повече :lol:

27 Апр 2018, 17:26

Lollipop написа:Диета, момичета, трябва да се научите да се храните пълноценно. Изключете белия хляб, картофите и ориза и бъдете стриктни, както и пакетираните храни естествено, ще видите, че малко по малко този глад ще изчезне, но само ограничавайки сладкото, без други промени, гладът за него ще остане.

При мен това правило неважи - мога да изключа хляб, месо, картофите-по трудно, Но сладкото ми е голя проблем. Тук е момента да кажа, че не говоря за килограви за вида на кожата.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4