Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
Правила на форума
Добави отговор

Re: Колко често да сменяме козметиката си?

30 Яну 2015, 14:15

Според мен няма да сбъркаш, аз дори си мажа лицето със зехтин и резултата е супер - кожата ми стана много по-гладна, а представи си ефекта от кокосовото масло, което е толкова полезно!

20 Фев 2015, 15:21

rabotnata pchela написа:Според мен няма да сбъркаш, аз дори си мажа лицето със зехтин и резултата е супер - кожата ми стана много по-гладна, а представи си ефекта от кокосовото масло, което е толкова полезно!

Ха глупости, от аптеката е най-сигурно, отколкото такива измислени лекове като зехтин и кокосово масло. Има кремове за по 3-4 лева, сто пъти е по-добре с тях, отколкото със зехтин!

24 Фев 2015, 16:27

Aз пък обичам да експериментирам с козметиката и най-вече с кремове за тяло и душ геловете. Наскоро пробвах също и крема за тяло (освен този за пети) на Лавилин, в голяма кутия е и ще имам за много време :) доста е приятен, в буквален смисъл омекотява кожата.

24 Фев 2015, 16:45

Рядко я сменям, само когато ми свърши козметиката, не си купувам нова козметика само за забавление или защото ми харесва, вземам когато имам нужда.

24 Фев 2015, 17:28

Аз обикновено ползвам все натурални продукти, които сама си правя, така че ми се налага много често да сменям козметиката си, защото има доста кратък срок на годност :Р

24 Фев 2015, 18:11

Сменям я редовно, когато реша, че искам да използвам нов продукт го вземам, за щастие майка ми също обича козметиките и когато нещо ми омръзне и го давам или пък тя дава нещо на мен. :lol:

11 Дек 2015, 16:07

Ако нещо ми хареса наистина, то трудно бих го сменила, понеже през много и кофти козметики съм минала :-|

18 Дек 2015, 10:50

Mon_ton написа:Сменям я редовно, когато реша, че искам да използвам нов продукт го вземам, за щастие майка ми също обича козметиките и когато нещо ми омръзне и го давам или пък тя дава нещо на мен. :lol:

Аз напоследък направо съм се занемарила от към козметика. :) у нас ми е останала една очна линия и нищо друго, за коледа заръчах на роднините подаръците да са в качествена козметика. :lol:

18 Дек 2015, 11:29

Pipilota написа:
Mon_ton написа:Сменям я редовно, когато реша, че искам да използвам нов продукт го вземам, за щастие майка ми също обича козметиките и когато нещо ми омръзне и го давам или пък тя дава нещо на мен. :lol:

Аз напоследък направо съм се занемарила от към козметика. :) у нас ми е останала една очна линия и нищо друго, за коледа заръчах на роднините подаръците да са в качествена козметика. :lol:

По-добре подаръка да е в плик, за да си избереш сама. ;)
Иначе моята козметиак то както родих май повече стои,та не знам дали ще я подменя скоро. :)

18 Дек 2015, 13:18

Добре е да се сменя по-често козметиката, дори ида не се използва тя си има срок на годност, а след отваряне е добре да се ползва няколко месеца.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3