Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Споделяне в соц. мрежи споровете с гаджето – вид терапия?

27 Сеп 2016, 15:18

Andrey написа:Добре де, после няма ли да се срамуваш от тези хора, на които си споделил, или разчиташ, че повечето не ги познаваш.. аз ще се пукам от срам, ако жена ми дрънка наляво на дясно за проблемите ни и и ги прави публично достояние и се вслушва в думите на хора, които си нямат друга работа, освен да кокошарят кой какво е казал в мрежата..

И аз доста мога да се червя така, ако някой споделя, едно е да кажеш на някой приятел това, което ти тежи, друго е да кажеш на някой това, което ти тежи, но да го правиш публично достояние и т.н. наистина си е притеснително. Имайки предвид и факта, как повечето имат колеги и т.н. хора приятели в профила си, това прави много лошо впечатление.

27 Сеп 2016, 16:28

Тези, които познават оплакващите се, едва ли одобряват едно такова поведение и биха си променили мнението за дадения човек, но непознатите ще си намерят повод да бълват какви ли не глупости и да изливат собствените си злоба и злъч. Да се чуди човек защо се занимават с чужди проблеми.

17 Окт 2016, 15:20

Понякога може да потърсиш съвет в мрежата за някакъв проблем, и да откриеш съвет по въпроса и то много добри идеи да получиш.

29 Мар 2017, 16:00

Аз изобщо не разбирам това споделяне на мисли, чувства и каквото и да е било в мрежата, а камо ли спорове с гаджето..
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4