Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Гаджето ти е с две приятелки?

26 Фев 2015, 16:44

Е, това е ужасно, не мога да понасям такива изпълнения, като имаш интерес към друга жена или изобщо койото и да е и има различни влечения, а не към гаджето, да се разделят човешки и после да хойка колкото си иска! :!: :!: :!:

26 Фев 2015, 18:09

S_Milenska написа:Интересно, а ако ти му кажеш, че имаш двама приятели той как ли би реагирал?

Да,това е добра идея ,но не мисля че ще ти повярва,особено ако си пренапрегната...

26 Фев 2015, 21:37

хаха ааз ако съм на твое място директно решавам, че и аз имам двама приятели и той да си гледа работата или директно му кажи, че искате да скъсате ;)

10 Юли 2015, 15:26

Ако не сте се разбрали да имате отворена връзка това положение не е приемливо изобщо. предполагам, че вече си го зарязала тоя индивид, ама той ще си намери други наивни момичета.. подобен тип типове не се оправят никога. :roll:

10 Юли 2015, 15:36

Голям играч тоя пич кефи ме, кажи какво точно му причини при раздялата, намери ли я другата? :lol:

10 Юли 2015, 16:16

Slavena написа:хаха ааз ако съм на твое място директно решавам, че и аз имам двама приятели и той да си гледа работата или директно му кажи, че искате да скъсате ;)

И аз бих си хванала двама на твое място, а после да върви да се оплаче, ако смее :mrgreen:

10 Юли 2015, 17:08

И аз бих си хванала двама за наказание! Но жалко за втория, че ще остане излъган :(

12 Юли 2015, 07:51

Винаги съм се чудила, тея играчи как правят семейство, явно е, че винаги ще има излъгани жени покрай тях.. А дам, те правят деца и зарязват жените си, после отиват при следващата... :roll:

15 Юли 2015, 16:20

Monika_Spasova написа:Винаги съм се чудила, тея играчи как правят семейство, явно е, че винаги ще има излъгани жени покрай тях.. А дам, те правят деца и зарязват жените си, после отиват при следващата... :roll:

Ккато си казала така става номера, вършеят и сеят. :lol: Но вие момичетата винаги сте си падали по лоши момчета, нали? :lol:

16 Юли 2015, 07:36

Alex_mor написа:
Monika_Spasova написа:Винаги съм се чудила, тея играчи как правят семейство, явно е, че винаги ще има излъгани жени покрай тях.. А дам, те правят деца и зарязват жените си, после отиват при следващата... :roll:

Ккато си казала така става номера, вършеят и сеят. [emoji38] Но вие момичетата винаги сте си падали по лоши момчета, нали? [emoji38]

Лоши,лоши,колко да са лоши? [emoji1] може да сте сигурни че не си падане чак толкова много.[emoji39]
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3, 4, 5 ... 8