Гаджето ти е с две приятелки?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Гаджето ти е с две приятелки?

Мнениеот Ginger » 16 Юли 2015, 11:26

Monika_Spasova написа:Винаги съм се чудила, тея играчи как правят семейство, явно е, че винаги ще има излъгани жени покрай тях.. А дам, те правят деца и зарязват жените си, после отиват при следващата... :roll:

Предполагам все в един момент се отчайват, че ще остареят и решават да си вържат поне един :idea: :D :D
Ginger

Мнениеот Snejna » 16 Юли 2015, 12:11

Не си струва да сезанимава нито една жена с такъв тип мъж, много е обидно и жалко за загубеното време и нерви по такъв "готин пич"
Аватар
Snejna

Мнениеот Kremiliya » 16 Юли 2015, 12:35

Не знам ако ми се случи подобно нещо, макар че на тези години кой ще ме вземе за гадже де, но сега опасността мъжът да има любовница е още по-голяма. Не знам защо хората така лъжат, обидно е, не трябва да стоиш с такова гадже, по-добре без!
Аватар
Kremiliya

Мнениеот mangusta » 16 Юли 2015, 13:08

Да, а и в крайна сметка се оказва, че не са нищо особено, загубено време и нерви, ама човек трябва да мине от там, иначе как ще знае, че това не е нормално :idea:
mangusta

Мнениеот Kremiliya » 04 Авг 2015, 11:00

mangusta написа:Да, а и в крайна сметка се оказва, че не са нищо особено, загубено време и нерви, ама човек трябва да мине от там, иначе как ще знае, че това не е нормално :idea:

СПоред мен вси1чко е за да покажеш, че още те бива и си харесван, за самочувствие. :) А за жените, често мъжете им спират да показват към тях каквато и да е нежност.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Krum » 04 Авг 2015, 11:17

Не е малка причина това - да видиш, че още ставаш. Доста мои приятели развалиха семействата си заради това, е още стават, сега си харчат парите по млади момичета, а децата им се чудят кои са тея мацки по снимките им във фейса... :roll:
Аватар
Krum

Мнениеот MerryPop » 04 Авг 2015, 15:21

Krum написа:Не е малка причина това - да видиш, че още ставаш. Доста мои приятели развалиха семействата си заради това, е още стават, сега си харчат парите по млади момичета, а децата им се чудят кои са тея мацки по снимките им във фейса... :roll:

Хаха едва ли се чудят, особено ако са момчета децата им, по-скоро се гордеят с бащите си, по простата причина, че така се възпитават!
MerryPop

Мнениеот Lili_pili » 04 Авг 2015, 15:52

Зависи, някои момчета са по-чувствителни на тема семейство и им е по-нерпиятно, когато виждат, че се разпада въппросното.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Локумът » 06 Авг 2015, 15:42

Ама все мъжете ги надробяваме такива. Аз не мога да си представя, как примерно мойта жена ще си има и някой друг! :) Айде за себе си разбирам,ама за нея не съм съгласен. :mrgreen:
Аватар
Локумът

Мнениеот ramimni » 06 Авг 2015, 16:23

Локумът написа:Ама все мъжете ги надробяваме такива. Аз не мога да си представя, как примерно мойта жена ще си има и някой друг! :) Айде за себе си разбирам,ама за нея не съм съгласен. :mrgreen:

Мислиш, че няма да го направи или че просто няма да е честно да го направи? :roll:
ramimni

ПредишнаСледваща

Назад към Зона за мъже