Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
21 Дек 2013, 13:15
Кои аксесоари и дрехи не можете да си позволите да се озоват в гардероба ви?
Може би ще бъда твърде рязка, но не мога да допусна да отворя гардероба си и да видя дрехи с животински щампи, принтове, същото се отнася и до обувките и аксесоарите – НЕ!
Другото, на което много се възмущавам са обувките с ужасно висок ток, на които млади госпожици не е вървят, а се клатят, както и отвратително грозните прески, които така обвиват крака, че от него не остава крак, а буца!
Когато става въпрос за аксесоари не мога да понеса пластмасовите обеци, гердани и т.н. (тип Касандра), на които слава Богу им поотмина модата!
Да се възмущаваме заедно – какви дрехи и аксесоари не можете да си позволите да намерят място в гардероба ви?
21 Дек 2013, 13:19
С всичко до тук съм съгласна, като мога да прибавя шалварите, които във всички видове и форми, които съм виждала, просто няма как да ми харесат! Също да не изпусна комбинацията на злато и сребро не само в бижутата, но има и такива официални лъскави рокли - ужас! Както и всякакъв вид лак - надявах се да му е минала изцяло модата на лачените чанти и обувки, но за съжаление - не!
15 Мар 2016, 09:47
Никога не бих облякла гащеризон, направо ми е противопоказно.
15 Мар 2016, 12:19
balsam написа:Никога не бих облякла гащеризон, направо ми е противопоказно.
хахаха между другото, май няма много жени, на които да им отива гащеризон, доста специфично облекло. Последните години се появиха на мода гащеризони, които не са дънковите от миналото и стоят добре, но само на перфектна фигура.
16 Мар 2016, 14:29
Моля ви се, не допускайте и дрехите с животински шарки.
17 Мар 2016, 16:09
miron написа:Моля ви се, не допускайте и дрехите с животински шарки.

Защо, какво имаш против тях? В по-елегантен и ненатрапчив вид стават.
21 Мар 2016, 14:38

- lepard print.jpg (21.92 KiB) Прегледано 833 пъти
Едно елегантно и ненатрапчиво съчетание
01 Апр 2016, 16:21
да, ако са съчетани с вкус животинските шарки не са проблем
04 Апр 2016, 09:27
И най-фрапиращото с умение и усет може да изглежда впечатляващо. Но съм виждала и обратните случаи - някаква красива сама по себе си дреха да бъде загрозена или от неподходящо съчетание с аксесоари или е облечена от човек, на който изобщо не му подхожда на фигурата.