Не всички мъже са глупаци – някои са ергени!

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Не всички мъже са глупаци – някои са ергени!

Мнениеот dinkog » 05 Авг 2015, 11:24

fawla написа:Така ще е, докато не осъзнаете, че сте прекалено стари, за да отглеждате адекватно деца. :)

ми още не съм го осъзнал, а гоня 40-те и се чувствам идеално и нямам намерение скоро да нанизвам хомота, много добре ми е така.
Аватар
dinkog

Мнениеот silver933 » 31 Авг 2015, 13:38

Мисля, че всеки има нужда от половинка, дори и да не е твърдението, че си намерил вечната любов, а и за да не прекараш старините си в самота и без да има с кого да си кажеш 2 думи.
Аватар
silver933

Мнениеот Локумът » 12 Ное 2015, 12:01

silver933 написа:Мисля, че всеки има нужда от половинка, дори и да не е твърдението, че си намерил вечната любов, а и за да не прекараш старините си в самота и без да има с кого да си кажеш 2 думи.

Дето се вика да има с кой да се скараш. И аз съм на това мнение, хубаво е да си ходиш, ама на младини. ПОсле му трябва на човек кога да се спре и да си живее яката част от живота. ;)
Аватар
Локумът

Мнениеот Lollipop » 12 Ное 2015, 12:33

Наистина глупаците са ергените. Никой не може да ме убеди, че е лошо да имаш жена, семейство, деца и място, на което да се прибереш чакан. Да има си предимствата ергенския живот, но това е до време, нали така. :mrgreen:
Аватар
Lollipop

Мнениеот Lili_pili » 13 Ное 2015, 15:51

Lollipop написа:Наистина глупаците са ергените. Никой не може да ме убеди, че е лошо да имаш жена, семейство, деца и място, на което да се прибереш чакан. Да има си предимствата ергенския живот, но това е до време, нали така. :mrgreen:

Обясни им. :) Много си мислят, че ще са по-добре ако не се оженят никога, ама не е точно така. Кой ще им готви и ще им пере мръсните дрехи.
Когато едно нещо се случи един път, не е задължително да се повтори, но случи ли се два пъти, то със сигурност ще има и трети път.
Аватар
Lili_pili

Мнениеот Ваня Стойчева » 18 Май 2016, 13:14

НИкак не е само до чистенето и прането, самотата е убийствена с времето. Децата порастват и после заминават, ас амотата? :)
Аватар
Ваня Стойчева

Мнениеот zagrijena » 19 Май 2016, 15:05

Някои не усещат как времето минава и в един момент като се обърнат, виждат, че са си поживели, но накрая остават сами с все по-намаляващи приятели.
zagrijena

Мнениеот Локумът » 12 Юни 2017, 12:21

Абе те и ергените не са много за хвалене, то всеки иска това, което няма. Обаче ако си намерите готина жена, може да го преживеете, че не сте ергени. Демек търсете добре, оглеждайте се и внимавайте каква жена си избирате.
Аватар
Локумът

Предишна

Назад към Зона за мъже