Супер храни, здравословно пазаруване, качествени и полезни продукти, начин на хранене
Правила на форума
Добави отговор

Re: Орторексията или луди на тема здравословни храни

28 Май 2015, 12:44

Мхмм, ясно! :) Ето как се нарича една моя позната, която избягва да говори с мен, защото аз не се храня здравословно! :?

29 Май 2015, 11:43

rabotnata pchela написа:Мхмм, ясно! :) Ето как се нарича една моя позната, която избягва да говори с мен, защото аз не се храня здравословно! :?

Всякакви такива неща са супер модерни, за съжаление. :(

29 Май 2015, 16:09

mix_twix написа:
rabotnata pchela написа:Мхмм, ясно! :) Ето как се нарича една моя позната, която избягва да говори с мен, защото аз не се храня здравословно! :?

Еми.. не то лошо няма, ако се храниш здравословно, но мисля, че е много лошо, ако изпадаш в крайности тип откачих по въпроса. :roll:

17 Авг 2016, 12:12

Да гледаш отвисоко други, които не се хранят "здравословно", и да не общуваш с тях вече си е признак на вманиачаване. Или да следиш всяка хапка, която попада в устата ти и да не изпитваш удоволствие от храната. Тогава границите са преминати според мен.

26 Авг 2016, 13:49

Пчела, мисля, че за това състояние, а и за много други думата е лудост. :mrgreen:

26 Авг 2016, 16:41

mix_twix написа:

Е, заради модата ли ги спазват всичките налудничави здравословни "правила" или заради убежденията си, че така ще са по-здрави?

12 Яну 2018, 12:18

Това е като по диетите, някои толкова се олливат с приемането на диетата, че едно,че застрашават здравето си, ами и ставт злобни, като пинчери - малки и зли!

12 Яну 2018, 13:39

Точно, като ги видиш как подивяват когато някой примерно е сложил 3 кристалчета сол, а не бивало, всичко това си е психическо отклонение.

26 Фев 2018, 17:22

Това са крайности! Аз също си купувам био продукти и готвя здравословно, но мисля че всичко трябва да е в допустими граници.

01 Апр 2018, 08:47

Няма нищо по-хубаво от това човек да се грижи за здравето си, но не бива да се вманиачава и да внимава за всяка хапка. Не, че подкрепям нали другата крайност на безразборно хранене, нека се храним здравословно, но все пак умерено.
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3