Здравей,
Истината е, че се интересувам от много време. Търсих си система за пречистване на вода, защото живея в центъра на София и водатата от чешмата е с ужасен вкус, още повече, представям си колко примеси има заради остарелите и ръждясали тръби. Така си купих кана за вода, но филтрите често трябваше да се сменят, а не са много ефтини.
Прочетох в Списание 8, че водата може да се структурира, статията е много интересна и горещо я пепоръчвам, а наскоро един приятел ми разказа, че японците са разработили технология за поменяне на структурата на водата чрез специални керамични минерали помагат за регулирането на рН стойността на водата. разових се в нета и намерих въпросните уреди. Фирмата предлага да си вземеш една водна система за побно ползване и ако не намериш ефекта, връщаш уреда. Тази седмица си го поръчах, макар, че съм скептична към подобни неща. Филтърът (въпосните неща, които пиличат на камъни, но са минеали) се сменя на 900 литра вода, а резевоара е чак 5 лита, което не е малко. Доставиха ми го много бързо, сглабя се се лесно и вече от една седмица пия от таз вода. Искам да ви кажа, че гадната вода от чешмата ми наистина промени вкуса си и сякаш се беше пречистила. Много е "вкусна" и приятна за пиене. Даже като отида в офиса, където имаме само минеална, виждам разликата.
Сега поливам и едно увехнало цвете с нея и провеждам експеримент. Ако се съживи, наистина ще повявам в ефекта.

Мисля да го запазя за още една седмица и ако ми хареса ще си го купя. Вижте какво пише за полезното действие на тази Pi вода:
1. Понижаване на количеството на холестерина в кръвта
2. Подобряване на обмяната на веществата
3. Изхвърляне на пясък и малки камъни от бъбреците и жлъчния мехур
4. Подобрение на съня
5. Подобряване реакцията на организма при приемане на лекарства
6. Възстановяване на нормалната киселинност
Не мисля, че прекалявам. По- скоро експериментиам.

Ти ползваш ли подобни неща?
Дни4ка