Заредена вода за здраве

Забавни моменти, необичайни, полезни и интересни факти,хитрини и въпроси, навиците при хранене, празници и традиции.

Заредена вода за здраве

Мнениеот Deni4ka:) » 06 Яну 2014, 13:51

Здравейте,

Има една много интересна за мен тема, която искам да предложа и на Вас. Напоследък много се интересувам от зареждане на водата. Изчетох много неща, но едно от тях ми направи особено впечатление и се зарових. Става дума за така-наречената Pi частица с която можем да зареждаме водата си. Накратко става дума за частица, която приближава водата до течността, която е най - близо до човешкия организъм.

Ето и някои интересни факти, които прочетох за водата в нас:

"Водата е вещество, което ни придружава през целия ни живот, от момента на зачеването до последния ни дъх. Човешкият зародиш се състои от 97% вода. При развитието си ние постоянно губим вода: към 8-годишна възраст в организма остават вече 77% от нея, към 25 години тя е 50-60%, а към 60-те намалява до 40%. Интересно е, че мъжкият организъм е пo-богат на вода от женския: зрял мъж има 60-62% вода, а жената само 50%."

Има някаква японска технология, която е разработена, за да магнетизира водата и по този начин да я зарежда с тази частица. Мисля да опитам тази специална вода. Някой има ли опит и мнение в тази посока.

Предварително благодаря,

Дени:)
Deni4ka:)
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Яну 2014, 13:35

Re: Заредена вода за здраве

Мнениеот Golfie » 07 Яну 2014, 16:02

Странно. Не прекаляваш ли малко с тези енергии и тн? Хубаво е да пиеш чиста и хубава вода, виж, за зареждания и тн...не знам нищичко. Ти ще кажеш!
Golfie
 
Мнения: 211
Регистриран на: 04 Ное 2011, 23:16

Re: Заредена вода за здраве

Мнениеот Deni4ka:) » 11 Яну 2014, 18:16

Здравей,

Истината е, че се интересувам от много време. Търсих си система за пречистване на вода, защото живея в центъра на София и водатата от чешмата е с ужасен вкус, още повече, представям си колко примеси има заради остарелите и ръждясали тръби. Така си купих кана за вода, но филтрите често трябваше да се сменят, а не са много ефтини.

Прочетох в Списание 8, че водата може да се структурира, статията е много интересна и горещо я пепоръчвам, а наскоро един приятел ми разказа, че японците са разработили технология за поменяне на структурата на водата чрез специални керамични минерали помагат за регулирането на рН стойността на водата. разових се в нета и намерих въпросните уреди. Фирмата предлага да си вземеш една водна система за побно ползване и ако не намериш ефекта, връщаш уреда. Тази седмица си го поръчах, макар, че съм скептична към подобни неща. Филтърът (въпосните неща, които пиличат на камъни, но са минеали) се сменя на 900 литра вода, а резевоара е чак 5 лита, което не е малко. Доставиха ми го много бързо, сглабя се се лесно и вече от една седмица пия от таз вода. Искам да ви кажа, че гадната вода от чешмата ми наистина промени вкуса си и сякаш се беше пречистила. Много е "вкусна" и приятна за пиене. Даже като отида в офиса, където имаме само минеална, виждам разликата.

Сега поливам и едно увехнало цвете с нея и провеждам експеримент. Ако се съживи, наистина ще повявам в ефекта. :)

Мисля да го запазя за още една седмица и ако ми хареса ще си го купя. Вижте какво пише за полезното действие на тази Pi вода:

1. Понижаване на количеството на холестерина в кръвта
2. Подобряване на обмяната на веществата
3. Изхвърляне на пясък и малки камъни от бъбреците и жлъчния мехур
4. Подобрение на съня
5. Подобряване реакцията на организма при приемане на лекарства
6. Възстановяване на нормалната киселинност

Не мисля, че прекалявам. По- скоро експериментиам. :) Ти ползваш ли подобни неща?

Дни4ка :)
Deni4ka:)
 
Мнения: 2
Регистриран на: 06 Яну 2014, 13:35

Re: Заредена вода за здраве

Мнениеот AlbaSun » 05 Фев 2014, 17:27

Deni4ka, каква е цената на тази водна система, в сайта им не намирам цени?
AlbaSun
 
Мнения: 1
Регистриран на: 05 Фев 2014, 17:24

Re: Заредена вода за здраве

Мнениеот Nightmare » 04 Ное 2016, 16:11

Определено и аз смятам, че има значение каква вода пие и вярвам, че тези зареждания по научен метод дават ефект. Съвсем друго е, но съм пила алкална вода и усетих разлика.
Nightmare
 
Мнения: 494
Регистриран на: 11 Ное 2013, 15:00


Назад към Гювеч

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта