Рецепти с портокали за отслабване

Хранителни режими за регулиране на тегло, видове диети, хранене при заболявания

Рецепти с портокали за отслабване

Мнениеот lussy » 21 Яну 2014, 15:59

Здравейте! Реших да събера тук рецепти за салати, десерти и въобще всякакви ястия с портокали. В една статия четох, че при опити е установено, че приема на портокали ускорява изгарянето на мазнините, а точно от това имаме нужда сега, нали?
По този повод реших да си съчиня някои рецепти с портокали, както и да опитам нови препоръчани ми!

Ще ви постна рецептата с портокали, която мога да ям денонощно, въпреки че е засищаща, защото съдържа и маслини. Това е една много проста салатка с 3-4 изчистени портокала, десетина маслинки, червен лук и подправки на вкус.

Зная, че за нашия вкус е доста необичайна тази комбинация, но рецептите с портокали са наистина вкусни, а и се отслабва с тях!

Хайде тези домакини от вас, които са обикаляли по топлите страни да си споделят някоя и друга екзотична отслабваща рецепта с портокали!
lussy
 
Мнения: 421
Регистриран на: 02 Окт 2013, 11:45

Re: Рецепти с портокали за отслабване

Мнениеот PasDeDeux » 21 Яну 2014, 16:02

Аз си правя, т. нар. "Американска салата" и тя е много проста със зелена салата, портокали, орехи и лимонче, щом харесваш такива шантави неща, със сигурност ще ти допадне! :P
PasDeDeux
 
Мнения: 423
Регистриран на: 09 Окт 2013, 14:53

Re: Рецепти с портокали за отслабване

Мнениеот Mon_ton » 19 Яну 2015, 17:53

PasDeDeux написа:Аз си правя, т. нар. "Американска салата" и тя е много проста със зелена салата, портокали, орехи и лимонче, щом харесваш такива шантави неща, със сигурност ще ти допадне! :P

Е това много странно изглежда, сигурно може и да се окаже вкусно де... ще го пробвам. Сега тези дни много обичам да си хапвам салати :)
Аватар
Mon_ton
 
Мнения: 2768
Регистриран на: 24 Ное 2014, 15:54


Назад към Диети

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта